Изборът мина миналата седмица, сега просто бях дал дума и

...
Изборът мина миналата седмица, сега просто бях дал дума и
Коментари Харесай

Борисов: Изборът мина миналата седмица, сега просто бях дал дума и я изпълних

Изборът мина предходната седмица, в този момент просто бях дал дума и я изпълних. Призовавам нашите симпатизанти гласоподаватели да гласоподават за районните кметове, с цел да не стане този безпорядък и по региони. Това каза  Бойко Борисов, който избра да гласоподава с хартиена бюлетина.

Пожелавам на всички триумф, ще забележим какви ще са следствията по градовете.

Каква очаквате да е изборната интензивност - преди три години започнаха с вдигнат пестник и сега има единствено ненавист сред партиите, и единствено анти-, вместо да се подкрепим в подобен миг, сподели Борисов.

Днес ще имаме още един път опция след днешните избори като проверим по градовете кого и по какъв начин са подкрепяли, и ще ви кажа по какъв начин действа тази сглобка в страната. Изборите за София завършиха още предходната неделя, сподели Борисов.

Относно желаната промяна на шефа на ДАНС, Борисов разяснява, че би трябвало да има " промяна на зам.-министъра на МЕУ, който снимал кодовете с персоналния си телефон ".

Ако се счупят машините и някой има двата кода, може да се манипулират машините. Това се случва в два града през днешния ден - в София и Варна, сподели още Борисов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР