Изборът да станете родители невинаги е лесен и често е

...
Изборът да станете родители невинаги е лесен и често е
Коментари Харесай

10 издайнически промени, които показват, че сте готови да станете родители

Изборът да станете родители не всеки път е елементарен и постоянно е резултат от съществено обсъждане. Трудно е да се дефинира съвършеното време за раждането на децата, само че сигурно, а и най-често, това се случва, когато двойката почувства известна непоклатимост – освен във финансово отношение, а и в прочувствено.

Има ли въпреки всичко нещо, което да ви загатне, че е настъпил моментът за тази в действителност огромна и значима смяна?

Ето кои са десетте издайнически сигнала, които загатват за новия метод на мислене, показващи подготвеност за увеличение на фамилията.

1. Чувствате се освободени от рестриктивните мерки

И можете да вземате умерено независими решения. Това ви дава нужната убеденост да извършите и идната крачка, без да се поддавате на съмненията, които до неотдавна сте имали.

2. Вече сте доста по-спокойни

Знаете по какъв начин да се държите, когато сте с децата на приятелите и роднините, без да изпитвате дискомфорт или те да ви тормозят. А помните ли какво чувствахте първоначално? Дразнехте се от детските крясъци, от хаоса в домовете на приятелите ви с деца и от непрекъснатата претовареност на най-близките ви хора с оправданието, че в този момент хранят или приспиват бебето.

3. Не се притеснявате от безсъзнанието

Осъзнавате доста добре, че след появяването на бебето, може с месеци и даже години да не успявате да се наспите, само че това въобще не е проблем.

4. Готови сте да поставите потребностите на бебето преди всичко

А преди постоянно сте мислили за персоналния си комфорт.

5. Осъзнавате доста добре, че към момента нямате нужните умения и познания за развъждането на бебе

Но не се страхувате от това. А преди изпадахте в спокоен смут при мисълта за болката по време на раждане и нямахте концепция по какъв начин тъкмо се облича толкоз малко създание. Освен това в този момент разбирате, че децата са благосъстояние и можете да научите доста от тях.

6. Наясно сте, че раждането на детето не носи единствено наслада и задоволство

А е обвързвано и с разнообразни затруднения и компликации. Оглеждането на дете въобще не е лесна работа, разбирате това доста добре. Но пък твърдо желаете да го преживеете.

Продължава на страницата на

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР