Избледнява ПП, засилва се авторитета и ролята на ДБ. Голяма

...
Избледнява ПП, засилва се авторитета и ролята на ДБ. Голяма
Коментари Харесай

Харалан Александров: Христо Иванов трябва да е лидер на обединението ПП - ДБ

Избледнява Политическа партия, ускорява се престижа и ролята на Демократична България. Голяма част от симпатизантите на Демократична България са надълбоко разочаровани от Политическа партия. В това обединяване водачеството би трябвало да се придвижи към Христо Иванов, по този начин би било здравословно.

Това сподели за " Офанзива " по Нова нюз общественият антрополог Харалан Александров.

" Очевидно започваме да изпадаме от европейския си път, имаме проблем със Шенген, евентуално ще се провалим и за еврозоната. Способността да се конструират бъдещи планове внезапно изчезна. Политическото време, в което живеем е от през днешния ден за на следващия ден или до другиден най-вече. Никой не се ангажира да създаде обща картина за бъдещето. Това Народно събрание действа повече като подготовка за последващи избори ", изясни Александров.

Според него е притеснително, че все по-масови стават изказванията, че нищо не зависи от България. " Това е повода за апатично и депресивно положение на духа у хората. Всеки участник в Народното събрание направи най-хубавото, с цел да извърши своята задача за предизборна реклама. Това Народно събрание действа повече като подготовка за последващи избори. Толкова сме фрагментирани, че имаме потребност от стъпка към обединяване, по тази причина Кирил Петков е прав. Трудно ще е да се обединят с ГЕРБ за проевропейско ръководство ", разяснява той.

По думите му рейтингът на президента бележи резистентен крах. " Най-накрая отговорността съответства с властта и хората схванаха, че Радев ръководи. Всичко, което се случва в страната към този момент е лична отговорност на президента, в сравнение с служебното държавно управление ", уточни Александров.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР