Избирателните секции за изборите за депутати в Сирийския народен съвет

...
Избирателните секции за изборите за депутати в Сирийския народен съвет
Коментари Харесай

Изборите за парламент в Сирия приключиха, чакат се резултати

Избирателните секции за изборите за депутати в Сирийския национален съвет (парламент) са затворени във всички провинции, заяви Сирийската държавна организация за радио и телевизия.
" Във всички провинции затвориха изборните секции за изборите за националния съвет, след удължаването на времето за гласоподаване с четири часа ", се споделя в известие на Висшата правосъдна комисия по изборите в страната, съобщи БГНЕС.
В Сирия работиха 7331 изборни секции. На третите парламентарни избори от началото на войната повече от 1 600 претенденти се надпреварваха за 250 депутатски места.
Парламентарните избори се организираха единствено в Сирия, разграничени по изборни региони, където всеки има право да гласоподава единствено по местоживеене. Изключение беше направено за жители, избягали от територии, завладяни от терористи. За жителите на провинциите Идлиб и Рака управляващите инсталираха спомагателни урни в местата за краткотрайно престояване. Сирийските жители, които са отвън родината си, съгласно законодателството на страната, не могат да вземат участие в гласуването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР