Избирателите са категорични за пореден път, че искат коалиционно управление,

...
Избирателите са категорични за пореден път, че искат коалиционно управление,
Коментари Харесай

Сачева: Избирателите искат коалиция и ние трябва да се съобразим

Избирателите са безапелационни за следващ път, че желаят съдружно ръководство, а не да дадат властта в ръцете единствено на една партия. Има разнообразни хрумвания в обществото и по тази причина би трябвало да спрем да вършим опити и още веднъж да вървим на избори и да се харчат пари.  Това съобщи Деница Сачева от ГЕРБ, като съгласно нея не би трябвало  да има отводи, само че към момента няма отговор от политическите сили.
Прочетете още
„ Целта ни е да създадем платформа, в която да се обединим към общи точки. Хората имат съществени и действителни проблеми, които би трябвало да се решат. Политиката на ненавист към този момент се изтърка ”, сподели още Сачева пред Нова телевизия.

Според нея би трябвало да се приказва за съответни политики, като да вземем за пример за правосъдната промяна.

„ Готови сме да беседваме, да разясняваме политики и в последна сметка, в случай че това докара до оставката на хора сме съгласни. Но това би трябвало да има съответните доводи, а не просто сменете Гешев. И какво от това, какво ще промени това. Не би трябвало да се концентрираме върху съответните персони, а върху правосъдната система ”, съобщи още Сачева.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР