Избирателите казаха на Риши Сунак, че би бил по-подходящ да

...
Избирателите казаха на Риши Сунак, че би бил по-подходящ да
Коментари Харесай

Избирателите казват на Риши Сунак, че е по-подходящ за банкер, тъй като върши лоша работа като министър-председател

Избирателите споделиха на Риши Сунак, че би бил по-подходящ да остане банкер, защото прави неприятна работа като Министър-председател.

Над една трета считат (34%), че той се оправя „ доста зле “, до момента в който 29% считат, че се оправя „ много зле “, съгласно изследване на Labor Together. Дори 42% от хората, които гласоподаваха за консерваторите през 2019 година, се съгласиха, че господин Сунак прави неприятна работа. Само 50% от хората считат, че той е доста подобаващ за политика, като повече считат, че би бил доста подобаващ за счетоводител (61%) или банкер (58%).

Идва защото им омръзнаха Торите прекараха предходната седмица в скрит план да заменят господин Сунак, който преди този момент е работил в капиталовото банкиране и в хедж фондовете, с водача на Камарата на общините Пени Мордаунт. Тя най-сетне се обърна към слуховете този уикенд, като сподели, че диалозите, че тя провокира премиера, са „ нелепости “. Г-жа Мордаунт, която стана трета в конкуренцията за водачество на торите, извоювана от Лиз Тръс през 2022 година, сподели п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР