Избирателите, чиито документи за самоличност са изтекли в периода от

...
Избирателите, чиито документи за самоличност са изтекли в периода от
Коментари Харесай

Може да се гласува и с лична карта, изтекла след 13 март 2020 година

Избирателите, чиито документи за идентичност са изтекли в интервала от 13 март 2020 година до изборния ден в това число, могат да гласоподават с тях, без да показват уверение за издаване на от Министерство на вътрешните работи.

Ученици, студенти и докторанти, постоянно образование, могат да гласоподават в секция по желание в обитаемото място, където учат, когато то е друго от непрекъснатия им адрес. Те би трябвало да показват на комисията документ за идентичност, заверена от образователното заведение ученическа или студентска брошура или документ, удостоверяващ постоянното образование, подписан от ръководителя. Попълва се и декларация, която се дава от комисията, че не са дали своят вот и няма да гласоподават на друго място.
Изборният ден в страната стартира обикновено (СНИМКИ)
Всички изборни секции отвориха в точния момент в столицата, съобщи БГНЕС. В София в столичното 127 СОУ „ Иван Денкоглу “ всички...

Ако сте сложени под карантина, може да подадете заявление, в това число и в днешния ден, че желаете да гласувате с преносима кутия на адреса, на който сте се изолирали. Това става през уеб страницата на ЦИК или съответната община, по имейл, в писмена форма посредством прокурист, по пощата или факс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР