Избирането на Василев Терзиев за кмет на София стана с

...
Избирането на Василев Терзиев за кмет на София стана с
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Избирането на Василев Терзиев за кмет на София стана с изнасилването на Борисов

Избирането на Василев Терзиев за кмет на София стана с изнасилването на Борисов и мълчанието на Костадинов.

 

Това съобщи в умозаключение в едно остро изявление по БТВ претендентът на левицата за кмет на София Ваня Григорова, която бе питана от водещите за цената на бижуто й на врата, за парцел, който си е купила в крайните квартали на столцата, за гласовете в ромските квартали и за пост от нощес във Facebook, в който тя засяга " демократични лайномети " по време на акцията й.

 

" Когато има фотофиниш, всеки глас е значим и по тази причина нашите адвокати пишат сега жалбата до съда, като разказват в нея многото сигнали за нарушавания на изборното законодателство ", изясни Григорова претекстовете да оспорва в съда избърните резултати.

 

Не одобрявам резултата за финален и няма по какъв начин да знаем кой е кмет на София, до момента в който съдът не реши, сподели Григорова. 

Тя упрекна ПП-ДБ, че разгласили екзитполове часове преди края на изборния ден, които внушавали, че Васил Терзиев води с 12-13%. Водещата Мария Цънцарова обаче я поправи, че това са били екзитполове, поръчани от Би Ти Ви.

 

Григорова повтори написаното от нея през вчерашния ден във фейсбук за " демократичния лайномет " и сподели, че през последните дни нейните съперници разгласили погрешни обстоятелства и искрено подправени вести за нея. " Видях изявления, които се занимават с бельото ми. Когато хвърляш лайна, ти си лайномет ", мотивира се Григорова. 

 

Снощи Григорова написа във фейсбук пост, че " демократичният лайномет продължавал с нова опорка - че съм спечелила в ромските махали. Но аз завоювах в 13 столични региона ", написа тя. 

 

На забележката на водещите, че тя също се е занимавала примерно с часовника на претендента на " Възраждане ", Григорова отвърна, че това е станало в миг, в който той я нападал словесно. " Тези хора безусловно в изборния ден разгласяват неща, които целят да накарат хората да не гласоподават. Когато аз спечелвам в 13 столични региона, а те разгласяват известия, че Ваня Григорова печели в ромските махали, това е нарушаване ", сподели кандидатката на левицата. 

 

Аз обикалях калните улици на " Факултета " и квартал " Христо Ботев ". И във " Филиповци " бяхме ", сподели Григорова в отговор на въпроса по какъв начин по този начин е спечелила тъкмо в ромските махали. 

 

Григорова съобщи, че не е водила диалози с донори за акцията, затова не й се е налагало да връща донори. " Аз сама си определях политиката, която ще пазя, има си счетоводители, които ще напишат доклада за даренията ", сподели тя. 

 

" Ако Васил Терзиев стане кмет, то това е станало благодарение на обезчестяване от Бойко Борисов и пасивната поддръжка на Костадин Костадинов, затова благодарение на Путин ",отвърна Григорова на въпроса кой тъкмо стои зад претендентите за кмет на София. 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР