Избирането на перфектния коледен подарък може да се окаже много

...
Избирането на перфектния коледен подарък може да се окаже много
Коментари Харесай

Най-лошите коледни подаръци за жена според зодията ѝ

Избирането на съвършения коледен подарък може да се окаже доста сложна задача, изключително в случай че дамата, за която търсите, си има всичко или пък е капризна. И въпреки да си мислите, че обичайните дарове са съвършен вид за „ отблъскване на номера “, помислете отново. Ето кои са най-лошите неща, които бихте могли да подарите на всяка зодия.
Овен – гифт карта
Жената, родена под знака на Овен, би предпочела да получи билети за концерт, кино или спа процедура. С две думи, някакво преживяване, на което можете да се насладите дружно.
Телец – сет с козметика
Сещате се защо приказваме – кошници или подготвени комплекти с душ гел, лосион за тяло и дезодорант, да вземем за пример. Ако въпреки всичко сте твърдо решени да подарите нещо в този жанр, по-добре изберете селекция от деликатеси, шоколади или просто нещо вкусно.
4-те зодии с най-големи ПРЕТЕНЦИИ
Близнаци – долни дрехи
Секси долни дрехи, което си мислите, че е в действителност ужасно попадение, несъмнено не е мечтаният подарък на Близнаците. Жените от този знак по-скоро биха се зарадвали, в случай че под елхата намерят нещо топло и уютно, което може да се носи в зимното време – дебели чорапи, занимателни пантофи или голям шал.
Рак – състезателен екип
Всички тематични дарове, които загатват за фитнес или извършения, ще накарат Раците да се чудят дали не криете някакво обръщение. Дори да тренира постоянно, тази дама по-скоро би се усъмнила в тежестта и положителната си форма, виждайки подобен подарък. Заложете на абонамент за обичано списание или кутия с козметични артикули.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР