Изберете своята поза на сън и разберете нещо за себе

...
Изберете своята поза на сън и разберете нещо за себе
Коментари Харесай

Тест: изберете как спите и разберете нещо важно за себе си

Изберете своята поза на сън и разберете нещо за себе си:

1. Сън по тил. В тази поза човек е много спокоен. Това приказва за убеденост в себе си. Тези хора са постоянно подготвени да одобряват нова информация и нови запознанства. Но тази убеденост ллесно може да премине в самонадеяност.

Показател за това е несъразмерното заемане на цялото легло: в този случай човек опъва необятно ръцете и краката си, пробвайки се да заеме повече пространство.

2. Поза „ зародиш “. Положението за сън е встрани, краката са свити към корема, а индивидът прегръща одеялото или себе си. По предписание се е забил в някой от ъглите на леглото или се стреми да заеме пространството до стената.

Тази поза приказва за това, че човек има потребност от водач, настойник или бранител, който може да ги отбрани и да им обезпечи настойчивост.

3. Поза по стомах. Това е поза на сън, в която човек лежи по стомах и се пробва „ да прегърне леглото “. Ръцете са под възглавницата или в профил на тялото, краката не се движат.

Човекът, латентен в тази поза, се старае да ръководи своя живот и независимо да взима всички значими решения. Освен това му е мъчно да приема рецензия, така ато счита всички свои дейности и решения за правилни. Тази поза на сън приказва за извънредно твърдоглавие в постигането на цеите, както и за внимание към детайлите.

4. Поза на една страна. По принцип, тази поза може да се отличи от първата поза „ зародиш “ по по-отпуснатото раположение на тялото. Хората, прекарващи огромна част от нощта в тази поза, имат изчерпателен разум, много са съответни, спокойни и надеждни.

Те се приспособяват с лекост към всяка житейска обстановка и с лекост одобряват житейскитетрудности, освен това без да имат специфична психическа мощ или специфични качества.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР