Изберете свестни хора, доказали се професионалисти, каквито са кандидатите на

...
Изберете свестни хора, доказали се професионалисти, каквито са кандидатите на
Коментари Харесай

Веселин Василев: Изберете свестни хора, доказали се професионалисти, каквито са кандидатите на СДС

" Изберете свестни хора, потвърдили се експерти, каквито са претендентите на Съюз на демократичните сили. Не продавайте гласа си, с цел да можете да държите виновни определените от вас политици. Варна би трябвало да бъде ръководена от почтени хора, от специалисти, от елита на града - от най-хубавите лекари, най-хубавите инженери, най-хубавите специалисти. "

С тези думи във видеоматериал претендентът за кмет на регион " Приморски " Веселин Василев от СДС-Варна се обърна към своите гласоподаватели.

Във видеото той назова акцията " странна и друга ", поради компроматната " война ", която се води на няколко фронта от претендентите за кмет на Варна. Василев изрази болката си от това, че персонални нападки, а не конфликт на идеологии и стратегии взеха превес в тази акция.

Той прикани хората да гласоподават по съвест и осъди несвободния избор. Според него, всички би трябвало да имат свободата да гласоподават за стратегия, за персони, за хора ескперти, които да ръководят града- кметове и общински съветници.

Вижте цялото видео и прочувственото послание на претендентът за кмет на регион " Приморски " във Варна:

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+



Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР