Изберете маска според нуждите на косата сиИма много видове маски

...
Изберете маска според нуждите на косата сиИма много видове маски
Коментари Харесай

Топ 5 маски за коса против косопад

Изберете маска съгласно потребностите на косата си

Има доста типове маски за коса - с цел да постигнете стремежи резултат, първо е належащо да определите потребностите на косата си. Трябва също по този начин да знаете, че неправилният избор на козметика може да способства за утежняване на съществуващи проблеми или да генерира нови.

Например хората, които се борят с нежеланото бухване, би трябвало да изберат изглаждаща маска. Този вид козметика основават изглаждащо покритие върху повърхността на косата и я изолират от външни фактори, като влага, с помощта на което резултатът е дългогодишен. Силно възстановяващите маски са предопределени за хора, чиято коса е мощно повредена и се нуждае от изцяло поддържане. Те усъвършенстват положението на прическата и заздравяват структурата на косъма, само че могат и да го омазнят по-бързо, тъй че тези, които имат проблем с това, не би трябвало да нанасят по цялата дължина на косата, а единствено в краищата. Ако пък губите прекомерно доста коса, то тогава не е задоволителна използването само на. Включете в грижата си и укрепваща маска за коса с кокосово масло срещу косопад, която да укрепи косъма в дълбочина.

Прекомерен косопад - характерности:

Загубата на компактност на косата може да бъде обратима, стига да бъде спряна в верния миг. Кога би трябвало да се тревожим?
Загуба на повече от 100 косъма на денКосми по възглавницата или по пода – в случай че преди този момент ги е нямало, това е знак, че са почнали да падат по-обилноЛокално изтъняване на косатаСърбеж, парене, несъразмерна сухота или лоен скалпОгромни количества коса, останали по четката или гребена
Тогава, в допълнение към смяната на навиците и въвеждането на подобаваща козметика, си коства да посетите трихолог, който ще ревизира скалпа, косата и ще назначи подобаващи проби.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР