Изберете лотоса, който ви допада най-много и получете съвета, от

...
Изберете лотоса, който ви допада най-много и получете съвета, от
Коментари Харесай

Изберете лотос и получете съвета, от който се нуждаете!

Изберете лотоса, който ви подхожда най-вече и получете съвета, от който се нуждаете в този миг.

Лотос 1
Ситуацията, в която се намирате, е доста по-трудна, в сравнение с си мислите. Важно е да останете допустимо най-спокойни. Сега не е времето да показвате същинските си страсти. Колкото за по-дълго запазите успокоение, толкоз по-добре.

Не забравяйте, че от време на време е по-добре да отхвърлите нещо, което ви предизвиква болежка, в сравнение с да му давате мощ. Колко и да ви е мъчно, вие сте мощни и можете да преодолеете всичко.

Лотос 2
Обмислете нещата. В противоположен случай това ще ви донесе проблеми в идващите седмици. Някои хора ще се опитат да ви наранят, по тази причина се пробвайте да се фокусирате върху себе си, а не върху другите.

Помислете за финансовата си обстановка и действайте в тази тенденция. Трябва да намерите непоклатимост. Въпреки че, може би, си мислите, че в този момент не се справяте добре, сте в по-добро състояние от вашите близки.

Лотос 3
Сърцето ви страда поради нещо, което не можете да измененията, само че това не е причина да се превръщате в жертва. Работете над проблематичните области в живота си и излезте от черупката си. С течение на времето ще се почувствате по-добре, а това, което ви се случва в този момент, няма да трае постоянно.

В последна сметка ще имате властта да се върнете към този интервал и да осъзнаете, че сте един от най-хубавите бойци. Много е потребно да се отървете от токсичните хора в живота си.

Лотос 4
Напоследък в живота ви царува хаос. Вие се чувствате тъжни и неспособни да продължите напред. Не се опасявайте от непознатото мнение.

Когато се чувствате по този метод, направете противоположното на това, което нормално вършиме. Вместо да капитулирате пред меланхолията, създайте си нови мемоари и изграждайте смислени взаимоотношения. Прекарайте време с хората, които обичате най-вече.

Лотос 5
Засега животът ви върви доста добре, въпреки че може да не ви харесва къде се намирате. Покажете признателност на хората към вас. Колкото повече време прекарвате с околните, толкоз по-добре за вас.

Забавянето ще ви помогне да се отпуснете и да освободите мозъка си. Напоследък сте по-заети от нормално и това се вижда.

Лотос 6
Вашите прочувствени рани са по-дълбоки, в сравнение с си мислите и това е нещо, което би трябвало да преодолеете. Проблемите, които се развиват във вашия разум, ви карат да страдате и би трябвало да работите върху тях. Може би би трябвало да потърсите съвет на друго място.

Сега не се чувствате добре в кожата си, само че спрете да се тревожите и се отправете към незнайното. Дайте си опция да напреднете. Нещата, с които се сблъсквате, няма да ви разрушат, в случай че не им позволите.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР