Изберете карта и научете какво ви липсва в момента! Трябва да

...
Изберете карта и научете какво ви липсва в момента!
Трябва да
Коментари Харесай

Изберете карта и научете какво ви липсва в момента!

Изберете карта и научете какво ви липсва сега!

Трябва да изберете една от тези карти на инцидентен принцип и по-късно прочетете тълкованието. Не забравяйте, че вашият избор се управлява от вашето подсъзнание. И обстоятелството, че предпочитате една съответна карта не е без причина.

Вярвате или не, въпреки всичко пробвайте, струва си!

И по този начин, изберете си карта:

Карта 1
Липсва ви непримиримост. В този живот нищо не се случва без причина. Ако желаете да постигнете задачата си, би трябвало да положите старания. Можете сигурно да чакате, до момента в който щастието ви падне от небето, само че би трябвало да почакате дълго време.

Карта 2
Не ви доближава отмора. Напоследък работите много. Освен това сте поели прекалено много върху плещите си. Tрудно ви e да подредите целите си. Пожалете себе си, позволете си да си поемете мирис. След това можете да оцените трезво живота си.

Карта 3
Не ви доближава просветление. Вие сте доста по-щастливи, в сравнение с си мислите. Просто не постоянно знаете по какъв начин да оцените това, което имате. Погледнете живота от различен ъгъл. Можете ли да се оплачете? Ако не се научите да оценявате това, което имате, в никакъв случай няма да можете да постигнете задоволство и естетика.

Карта 4
Нямате задоволително изясненост. Опитвате се да сграбчите всичко едновременно. Нямате явен проект за деяние и по тази причина постоянно изпадате в неволя. Опитайте се да приоритизирате вашите стремежи. Тогава всичко ще се подреди.

Карта 5
Липсва ви елементарност. Наистина обичате да усложнявате всичко. Не търсете прикрит смисъл, там където не съществува. Понякога дървото е просто дърво, а не прикрито обръщение. Живейте по-просто и тогава ще можете да осъзнаете това, от което се нуждаете, с цел да бъдете щастливи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР