Изберете ги умело и превърнете месец ноември в модно удоволствие,

...
Изберете ги умело и превърнете месец ноември в модно удоволствие,
Коментари Харесай

Ключови акценти в стрийт стила за месец ноември

Изберете ги ловко и превърнете месец ноември в фешън наслаждение, съчетано с топлота и улеснение.

През този месец, акцентите в стрийт стила са фокусирани върху две неща. Да ни стоплят и да ни създадат дните малко по-светли и цветни. Тази зима няма да премине под знака на черното и сивото. Които доста си харесваме, само че почтено казано, няма да ни липсват чак толкоз!

Какво си коства да имаме в дрешника си този месец? Попадения, които ще носим още веднъж и още веднъж и ще комбинираме с лекост? Предлагаме ви няколко основни детайли на стрийт стила сега, които в действителност си заслужават инвестицията, като всички тях открихме в настоящата сбирка на Tommy Hilfiger .

Ризата с принт

 Ключови акценти в стрийт стила за месец ноември

Както към този момент писахме, тя е един от основните фешън играчи за есента и зимата тази година. Ризата с принт е по едно и също време дреха и аксесоар, внася автентичност и разчупва типичните аутфити с дънки или едноцветен панталон.

Якето вид бомбър, само че не в черно

 Ключови акценти в стрийт стила за месец ноември

Една от най-удобните връхни облекла елементарно влиза в ролята на фешън statement. Не единствено поради спомагателния размер, с който можем да се заиграем (например обемен бомбър + кожен чеп, както е на снимката), само че и поради ефектните десени и материи, в които откриваме този модел якета. А предлагането на Tommy Hilfiger е в моден и предпазлив принт, който на процедура би отивал на всяка жена.

Високите кожени ботуши

 Ключови акценти в стрийт стила за месец ноември

Не се нуждаят от показване, тъй като са универсални, елегантни и постоянно подобаващи. Единствено ви съветваме да изберете оптимално изчистен модел от хубава кожа – това е задоволително, с цел да извършите усещане.

Миди роклята с принт

 Ключови акценти в стрийт стила за месец ноември

Роклята с дължина до под коляното бе евентуално най-актуалната дреха през лятото (до огромна степен с помощта на Кейт Мидълтън) и можем единствено да се радваме, че резервира почетното си място и през този сезон. Тя акцентира прелестно дамския контур, дава ни женственост и убеденост и се комбинира съвършено с кожени боти или ботуши. А роклята на точки от Tommy Hilfiger носи и лека ретро нотка и е доста подобаваща както в стрийт визии, по този начин и за по-специален мотив.

Карираното палто

 Ключови акценти в стрийт стила за месец ноември

Вярваме, че всяка жена се нуждае от най-малко една цветна връхна дреха. И напряко се влюбихме в това палто от сбирката на Tommy Hilfiger поради очарователните цветове и заигравката с две разновидности на карето в една и съща гама. Добавяме го без съмнение в нашия лист на облеклата, които могат да ти оправят деня.

Обемният пуловер

 Ключови акценти в стрийт стила за месец ноември

През този сезон обемните плетива умерено ще се вписват освен в уикенд визиите ни, само че и в градските ни делници. Съветваме ви да заложите на пуловер в светли цветове, като дизайнерските лога са извънредно съвременен акцент – тъкмо подобен модел откриваме в сбирката на Tommy Hilfiger . Комбинацията с дънки е класическа, само че умерено можете да сложите сходен прекрасен пуловер и с миди пола, както и с кожен панталон.

Намерете още ентусиазъм в магазините на Tommy Hilfiger в The Mall, Paradise Center и Serdika Center.

Още от нашите фешън препоръки:

Класическите връхни облекла за есента в пет стилни комбинации

Есенен стрийт жанр от най-известните модели

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР