Изберете едно животно и узнайте коя е най-тъмната ви страна!

...
Изберете едно животно и узнайте коя е най-тъмната ви страна!
Коментари Харесай

Изберете едно животно и узнайте коя е най-тъмната ви страна!

Изберете едно животно и узнайте коя е най-тъмната ви страна!

Всички ние имаме положителни и неприятни страни, позитивни и негативни черти, които оформят нашия темперамент. Най-често сме наясно с позитивните си страни, само че някои от най-негативните са скрити от всички, даже от самите нас.

Знаете ли коя е най-тъмната ви страна? Просто е, разгледайте картинката добре и изберете едно животно.

Черна котка
Смята се, че котките са животни, които са сред света на живите и света на мъртвите.

Най-широко публикуваното поверие е, че, в случай че черна котка ви пресече пътя, това ще ви донесе неприятен шанс. Черните котки символизират тайнственост, грациозност, мощ, безконечност и тишина.

Ако сте привлечени от черната котка, това значи, че от една страна, вие сте в действителност смирени, учтиви и игриви като котенце, а въпреки това можете да бъдете в действителност диви и непокорни, когато сте предизвикани.

Гарван
Гарванът се смята за предвестител на неприятни вести в някои култури. Но по-малко прочут факт е, че тези птици са доста интелигентни и са необикновено приспособими същества.

Ако сте тайнствено привлечени от гарвана, значи вие също криете своя тъмна страна. Доста добре се адаптирате към обстановките и хората към вас.

Можете да „ четете “ хората, които се пробват да се преструват и се показват за това, което не са. Можете да прецените добре техния темперамент.

Не наранявате хората съзнателно и не атакувате първи, до момента в който не ви наранят или предизвикат.

Вълк
Вълкът е тъмно и мистериозно творение. Може да се изненадате, само че обратно на общоприетото мнение, вълкът е извънредно приятелско създание.

Те имат мощна прочувствена връзка с членовете на тяхната глутница. Вълкът се счита за безмилостно и брутално животно, само че истината е, че той изпитва омерзение към насилието.

Те стават нападателни, единствено в случай че са предизвикани или се намират в положение на смъртна заплаха.

Ако изберете вълка, вие сте другарски настроени. Но в случай че някой ви предизвика, ще се превърнете в извънредно брутално и грубо творение.

Приятелството и лоялността ви са безкрайни, само че в случай че някой ви нарани, измами или предизвика, гневът ви ще нарасне.

Лешояд
Птици, които атакуват ненадейно и от засада. Те ловуват в група и раздират жертвите безмилостно.

Ако сте избрали лешояда, имате тъмна страна, която се крие надълбоко под всички пластове на вашия темперамент. Лешоядите нападат, единствено когато са гладни, в противоположен случай не се постанова да нараняват някой различен.

Вие се държите по същия метод. Можете да бъдете безмилостни, само че единствено в случай че оцеляването ви е застрашено. Не бихте навредили на някого за развлечение.

Прилеп
Той изчезва денем и се появява през нощта. Ако сте избрали прилепа, притежавате многослоен темперамент.

Имате личен и неповторим метод да наблюдавате света. Не се вписвате в обществените правила и одобрени шаблони. Имате тъмна страна, която се отразява във всичко, което вършиме, във вашето мислене, държание и даже в възприятието ви за комизъм.

Също по този начин сте скептични и не се доверявате на никого.

Черен леопард
Той излъчва боязън и благоговение и се счита за мощен бранител. Ако сте избрали черния леопард, вие сте човек с невероятна вътрешна мощ.

От една страна, вие сте свирепи и имате невероятни умения да атакувате, а въпреки това, сте бранители на околните си. Ако някой нападна вас или вашите близки, можете да ги разкъсате до последното парче.

Паяк – “Черна вдовица ”
Това насекомо се отличава с рисковата си отрова и канибалските си качества, защото изяжда колегата си след приключването на процеса на чифтосване.

Те улавят жертвите си в мрежата и по-късно инжектират отровата си, гледайки ги по какъв начин умират постепенно и трудно, а по-късно безмилостно ги изяждат.

Ако сте избрали Черната вдовица, вие сте в действителност рисков и тъмен човек. Планирате всяка офанзива в елементи. Първо, създавате подправено чувство за спокойна и приятна среда за съперниците си. Веднага щом спуснат гарда, вие постепенно стартирате да плетете мрежата без опция за бягство и избавление.

Въпреки че действате умерено и нежно на пръв взор, в действителност сте смъртоносни и безмилостни с всеки, който реши да си играе с вас.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР