Изберете бутилка с писмо и получете своето послание от съдбата! Съдбата

...
Изберете бутилка с писмо и получете своето послание от съдбата!
Съдбата
Коментари Харесай

Изберете бутилка с писмо и получете своето послание от съдбата!

Изберете бутилка с писмо и получете своето обръщение от ориста!

Съдбата е силата, която ни тласка към неизбежната поредност от събития и условия, от които не можем да избягаме!

Бутилка номер 1
Всичко ще бъде наред: дните и седмиците ще бъдат изпълнени с наслада и тъга, а това е напълно обикновено. Разбира се, постоянно ще се питате: “Кога ще видя резултатите от моята работа? Кога ще имам повече изясненост във връзка с това, което желая от живота? Какво би трябвало да направя в този миг от живота си?

В известието ви се споделя, че всичко, което би трябвало да се случи, сигурно ще се случи! Не се отчайвайте, не насилвайте нещата. Нека те се случат с времето си. Отсега нататък работете единствено с обич, воля, храброст и, на първо място, вярвайте в себе си и в живота.

В последна сметка всичко сигурно ще бъде добро; и в случай че видите, че нещо към момента не се развива, тогава времето му към момента не е пристигнало!

Бутилка номер 2
Време е: имате проекти и планове, които постоянно сте оставяли встрани, мислейки, че не е време да се занимавате с тях. Имате оправдания като: “Не съм подготвен ”, “Нямам пари ”, “Сега не е време ”, “Аз съм доста ангажиран ”, и по този начин минават дни, месеци, години, а вие по този начин и не стартирате с нищо.

Вашето обръщение е, че към този момент е пристигнало времето, когато би трябвало да действате!

Никога не е късно да планирате и да построите нещо. Вие към момента сте млад, тъй като младостта е положение на мозъка. Трябва да бъдете смели, би трябвало да обичате своя разум и душа и би трябвало да си дадете опция да преследвате фантазиите си!

Бутилка номер 3
Продължете да действате и вярвате: животът е учебно заведение. Всяка от обстановките в живота ви ви дава неповторим и скъп опит. Не е е време да се колебаете, а да се движите напред в това, което вършиме.

Вашето обръщение е, че не би трябвало да се отказвате! Продължете да действате и не губете религия, тъй като най-хубавото следва да се случи!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР