Избавете се от косопада с помощта на тези 3 съставки! Очевидно

...
Избавете се от косопада с помощта на тези 3 съставки!
Очевидно
Коментари Харесай

Добавете това към шампоана си и ще се избавите от косопада!

Избавете се от косопада благодарение на тези 3 съставки!

Очевидно е, че косата е едно от нещата, които се открояват в една жена.

Ако желаете да имате страхотна коса, ще би трябвало да добавите тези съставки към шампоана си и косата ви ще бъде доста по-силна и по-красива. Ето за какво ви предлагаме да продължите да четете.

Някои фактори могат да повлияят неподходящо върху здравето на косата ни. На първо място, дамите с дълга коса страдат от промяната на сезоните, замърсяването и ултравиолетовите лъчи. Ето за какво доста значимо е да се обърне особено внимание на положението на косата. Един от най-големите проблеми, пред които човек може да се изправи е загубата на коса.

Когато това се случи заради наследствени фактори като алопеция, не можем да създадем нищо. Въпреки това някои други фактори могат да бъдат свързани с намаляване здравето на косата ни.

Естествен шампоан за подсилване на косата
За да извършите този натурален шампоан са ви нужни единствено 3 доста евтини продукта. Първият е шампоан с неутрално Ph. Тези шампоани не въздействат зле на косата или скалпа ви. Шампоан, който е предопределен за бебета, съвършено дава отговор на тези условия, защото той има за цел да се грижи за деликатната кожа и коса на децата.

Вторият артикул, от който се нуждаем за задачата, е етерично масло от розмарин. Основната му съставна част укрепва косата, тъй че да не пада. В допълнение забавя посивяването на косата в по-ранна възраст и я прави блестяща.

И най-после, нуждаем се от няколко капсули витамин Е. Те са богати на антиоксиданти, които защищават косата от нездравословните ултравиолетови лъчи. По същия метод, те защищават косата от увреждане, породено от окисляване. По предпочитание може да прибавим половин лимон.

Подготовка и приложимост:
Подготовката на този шампоан за подсилване на косата и битка с косопада е извънредно елементарна.

Първо, прибавете към 10 капки масло от розмарин към шампоана.

След това същото количество лимонен сок. Накрая, прибавете наличието на 2 капсули витамин Е. Тези съставки се разбъркват до приемане на хомогенна примес. Това, което би трябвало да извършите е да нанесете шампоана на авансово навлажнена коса.
Масажирайте за 10 минути.
След това оставете да работи за още 10 минути.

Накрая, изплакнете косата с топла вода. След няколко дни ще забележите огромна смяна в косата си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР