Изабелла Шиникова, Росица Денчева и Гергана Топалова се класираха за

...
Изабелла Шиникова, Росица Денчева и Гергана Топалова се класираха за
Коментари Харесай

Шиникова, Денчева и Топалова достигнаха до четвъртфиналите на сингъл на турнира в Анталия

Изабелла Шиникова, Росица Денчева и Гергана Топалова се класираха за четвъртфиналите на сингъл на шампионата по тенис на клей в Анталия (Турция) с награден фонд от 25 хиляди $.

Петата сложена Топалова победи Паула Ормаечея (Аржентина), осемкратна участничка в главната скица на шампионати от Големия шлем, с 6:3, 6:1 за 72 минути. Следващата й съперничка е номер 4 Полона Херцог (Словения).

Номер 8 в схемата Изабелла Шиникова надви след поврат над участващата с " уайлд кард " Чагла Бююкакчай (Турция) с 5:7, 6:2, 6:4 за 2:03 часа на корта. На четвъртфиналите тя ще излезе против втората сложена Елена Ин-Албон (Швейцария).

16-годишната Денчева, която мина сполучливо през квалификациите, записа пети следващ триумф в шампионата. Тя в профил номер 7 в схемата Кристина Дину (Румъния) със 7:5, 7:5 за 2:15 часа. В спор за място на полуфиналите българката ще играе с лидерката в схемата Тена Лукас (Хърватия).

По-късно през днешния ден Шиникова и Тара Вурт (Хърватия), сложени под номер 4, ще играят на четвъртфиналите на двойки против Димитра Павлу (Гърция) и Жива Фалкнер (Словения).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР