Из светските среди се носи гореща мълва, че Светлана и

...
Из светските среди се носи гореща мълва, че Светлана и
Коментари Харесай

Гущеров вдига нова сватба със Светлана

Из светските среди се носи гореща мълва, че Светлана и Християн Гущуерови приготвят сключването на църковен брак. За никого не е загадка, че тази тематика до наскоро беше табу в фамилията им заради обстоятелството, че Гущерова има вяра, че християнските храмове й носят единствено беди. Очевидно пет години след сватбата им й е пристигнал нов ум и от няколко месеца насам някогашната плеймейтка почнала да посещава стремително столичните храмове.

 

Припомняме, че Светлана и милионерският правоприемник подвигнаха петзвездна женитба през лятото на 2018 година, само че тогава единствено узакониха съюза си пред закона, полагайки подписите си под брачното удостоверение.

ВИП двойката обаче изрично отхвърля да разяснява дали са претърпели някакъв прелом, който е предиздвикал някогашната плеймейтка да търси разтуха и избавление във вярата. Няма никакво подозрение обаче, че нещо е раздрусало бръмчалката, че да се обърне към светите места.

 

Из столичния елит даже към този момент се носи мълвата, че до няколко месеца двамата с Християн ще се врекат пред Бога, с цел да поправят грешката отпреди петилетка.

Инфо: Уикенд

Тагове: Светлана Гущерова Християн Гущеров църковен брак Вяра катаклизъм
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР