IX-тият Регионален Конкурс Мини Мис и Мини Мистър“ Варна 2018

...
IX-тият Регионален Конкурс Мини Мис и Мини Мистър“ Варна 2018
Коментари Харесай

Варненчета отново ще мерят сили в конкурса Мини Мис и Мини Мистър“

IX-тият Регионален Конкурс " Мини Мис и Мини Мистър “ Варна 2018 ще забавлява и награждава дребни и пораснали сладури. Доказаната откривателка на деца- творци- актрисата и телевизионна водеща Илиана Балийска към този момент 20 години е лицензиант на марката. Щурият ваучър ще е в Мол Варна ЕАД- както постоянно в последната неделя на август- 26 август от 17ч. Мини госпожици и мини господа от 3 до 12 години, които копнеят сцената да завладеят, ще се забавляват и доста дарове ще получават. Традиционното събитие е обичано за екипа на Турнето " Детето на Морето “ и е полуфинал на XX Фестивал " Малки Големи Таланти ". Призьорите от 1-ва до 6-та позиция отиват на край в София, с цел да се надталантчват с малчугани от други райони в Юбилейния XX Национален Телевизионен Конкурс " Мини Мис и Мини Мистър " България 2018 на 1 декември в Националния Дворец на децата- София.

Чар, артистични, музикални, танцувални, спортни и всевъзможни необикновени и истински способности са гаранция за триумф в Палавото Шоу! Наградите и аплодисментите на публиката към този момент са нетърпеливи малчуганите да си ги заслужат.

Записването за присъединяване е два часа преди началото, в централното предверие на Мол Варна ЕАД. Входът е свободен, само че задължително- с усмивки!

Олимпийският принцип: " Важно е присъединяване, а не класирането! " е водещ и за Талантиадата!

" Сцената е като живота- обича смелите, дребни и пораснали сладури! Отново ще ни възхитят талантливковчета от Регион Варна и доста курортистчета- българчета и чужбинчета. Те обичайно печелят златни, сребърни, бронзови медали, корони и почетни купи в Националния ТВ Конкурс- Оригинал " Мини Мис и Мини Мистър " в София. Това лято имам изненада за вас- изява и награди ще има освен за децата, а и за родата- майки, бащи, баби и дядовци. За първи път във Варна, ще създадем и Блиц Конкурс със златни медали и трофеи: Златно Мамче, Златно Бабче, Златен Татко и Златен Дядко! Критериите към този момент са тайна- елате и ще ви изненадаме. “- сподели продуцентът и създател на плана Илиана Балийска.   
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР