ивотът е твърде кратък, за да го прекарвате с хора,

...
ивотът е твърде кратък, за да го прекарвате с хора,
Коментари Харесай

Ако Моментално Спрете Да Правите Тези Неща, Вашият Живот Ще Се Промени Изцяло!

ивотът е прекомерно къс, с цел да го прекарвате с хора, които изсмукват щастието от вас. Ако някой желае да ви има в живота си, ще направи място за вас. Не е нужно вие да се борите за това място. Никога, но в никакъв случай не настоявайте да бъдете близки с хора, които гледат само себе си. И не забравяйте, че положителните другари ще са до вас освен когато сте щастливи, само че и когато желаете да поплачете на нечие рамо.

2. Спрете да бягате от проблемите
Първата крачка към разрешаването на един проблем е да го приемете, че съществува. Отричането няма да ви помогне ни минимум в превъзмогването му. Да, няма да е елементарно, от време на време даже въобще! Никой и не чака от вас да се справяте с всички тествания с лекост. Имате цялостното право да бъдете тъжни, ядосани, гневни, разочаровани. В последна сметка това е животът - възходи и падения, трупане на опит, адаптиране към измененията.

3. Спрете да лъжете себе си
Можете да излъжете всеки различен, само че не и себе си. Животът ви няма да се усъвършенства, в случай че се заблуждавате. Това ще стане единствено в случай че сграбчите всеки късмет и се възползвате от него по най-хубавия метод, на който сте способни. На първо място обаче, би трябвало да бъдете почтени към себе си.

4. Спрете да пренебрегвате личните си потребности
ай-болезненото нещо, което може да си аргументите сами, е да забравите за личните си потребности. Да обичате околните си, да им помагате, да им отделяте време - е нещо обикновено, само че не и да забравите за себе си. Няма по-добър миг да последвате пристрастеността си и да извършите нещо персонално за себе си от в този момент!

5. Не се опитвайте да бъдете някой различен
ай-голямото предизвикателство в живота е това да бъдете себе си, без да играете функции и да се пробвате да се харесате на всички. Винаги ще има някой по-успешен, по-добър, по-пробивен, даже по-красив и какво от това?! Не се променяйте поради хората, които обичате. Бъдете себе си и верните хора ще се влюбят във вас.

6. Пуснете предишното да си отиде
е можете да задържите предишното, както и да попречите на измененията в сегашното. За да започнете нова глава от живота си, би трябвало да оставите предишното да си отиде.

7. Не се опасявайте от грешките
е бъркат единствено хората, които не вършат нищо. Грешките са част от опита, от израстването, от развиването. И най-успелите хора бъркат, защото зад всеки триумф стои крах. Има причина да съжалявате не в случай че грешите, а в случай че не сте създали нищо значимо.

8. Спрете да се обвинявате за остарели неточности
Може да обичаме неверния човек и да плачем за неверните неща, само че едно е несъмнено - грешките ни оказват помощ да намерим верните хора и неща. Всяко едно нещо, което се е случвало в живота ви, не е инцидентно.

9. Не се опитвайте да си купите благополучие
Много от нещата, които желаем, са скъпи. Истината е, че това, което ще ни удовлетвори същински, е гратис - обич, смях, занимание, другари.

10. Не очаквайте другите да ви създадат щастливи
Ако не сте удовлетворени от себе си и живота си, няма да бъдете щастливи в дълготрайни връзки. Трябва да си осигурите непоклатимост и по-късно да го споделите с някой различен. Не очаквайте от другите да ви създадат щастливи.

11. Не бездействайте
Постигането на триумф носи риск. Няма по какъв начин да стигнете до втора база без решителната първа фаза. Оценете обстановката и предприемете решителни дейности.

12. Спрете да мислите, че не сте подготвени
Никой в никакъв случай не се усеща на 100% подготвен, когато изникне опция. Тъй като повече огромни благоприятни условия в живота заплашват комфорта и спокойствието ни, няма по какъв начин да се усещаме изцяло подготвени. Това обаче не значи, че не сме!

13. Не поддържайте близки връзки по неправилни аргументи
Приятелствата и връзките би трябвало да се стартират рационално. Любовта ще се появи, когато сме подготвени, а не когато сме самотни.

14. Спрете да отхвърляте нови взаимоотношения, тъй като старите не работят
В живота срещаме хора, които носят несъмнено обръщение. Някои от тях ни учат на нещо, други ни слагат на тествания. Най-важното е обаче да не отхвърляме новите благоприятни условия.

15. Спрете да се състезавате с всички останали
Не се тревожете за това, което другите вършат по-добре от вас. Концентрирайте се върху това, което вие вършиме по-добре.

16. Спрете да ревнувате
Няма смисъл да ревнувате от другите. Ревността е най-лошото нещо, което може да си аргументите.

17. Спрете да се оплаквате и самосъжалявате
Вероятно не можете да разберете всичко, което ви се случва сега. След време обаче сами ще си дадете сметка, че проблемите са повода да сте там, където сте. Днес сте доста по-силни от през вчерашния ден, по тази причина бъдете оптимисти!

18. Спрете да се ядосвате
Не живейте живота си с ненавист в сърцето. Така ще нараните повече себе си, в сравнение с някой различен. Прошката е метод да се освободите от товара и да продължите напред.

19. Не падайте от равнището си поради другите
Не се отхвърляйте от стандартите си, с цел да се принизите до избрани хора, които не могат да ви стигнат.

20. Спрете да се оправдавате пред другите
Приятелите ви не се нуждаят от това, а враговете няма да ви повярват. Просто правете това, което ви споделя сърцето, без да давате пояснения.

21. Спрете да работите без отмора Моментът да си вземете отмора е когато не разполагате с време за това. Ако продължавате да вършиме едни и същи неща без опция за отдих, няма да постигнете триумф. Понякога би трябвало да се дистанцирате, с цел да вземете верните решения.

22. Спрете да пренебрегвате дребните неща
Насладете се на дребните неща в този момент, тъй като на следващия ден могат да се окажат най-големите неща. Най-добрата част от живота са тези дребни моменти, които прекарвате с хора, които обичате.

23. Не се опитвайте да вършиме нещата по-съвършени
Реалният свят не насърчава перфекционистите, само че възнаграждава хората, които дават най-хубавото от себе си.

24. Спрете да следвате пътя на най-малкото противодействие
Животът не е елементарен, изключително когато желаете да постигнете нещо значимо. Не избирайте една опция единствено тъй като е лесна. Направете нещо неизмеримо!

25. Не се дръжте по този начин, като че ли всичко е наред, когато не е
Това ще ви помогне, само че за малко. Не е належащо постоянно да се преструвате, да бъдете мощни и уверени. Не се тормозете от своите слаби моменти и не ги крийте. Когато ви се плаче - плачете и след това продължете напред.

26. Спрете да обвинявате другите за своите проблеми
Когато упрекваме другите за проблемите си, отхвърляме отговорността от своите лични решения. Така даваме властта на другите.

27. Спрете да се пробвате да бъдете всичко за всички
Не се опитвайте да измененията целия свят. Променете един човек. Не се опитвайте да бъдете на всички места. Бъдете на едно място, само че качествено.

28. Спрете да се тревожите
Ако се тревожите за бъдещето, това ще ви лиши от благополучие в сегашното. Има ли смисъл да се притеснявате за неща, които по всяка възможност няма да се случат?

29. Спрете да мислите за това, което не желаете да се случи
Концентрирайте се върху това, което желаете да се случи! Позитивното мислене е в челните редици на всяка велика история на триумфа. Ако се събуждате всяка заран с мисълта, че нещо прелестно ще се случи, то в действителност ще случи.

30. Не бъдете неблагодарни Без значение какъв брой съумели или неуспели сте, всеки ден се събуждайте с признателност за живота си. Вместо да мислите за това, което ви липсва, помислете за това, което имате./Актуално
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР