Ивона - единствената дъщеря на покойния бос на ВИСВасил Илиев-

...
Ивона - единствената дъщеря на покойния бос на ВИСВасил Илиев-
Коментари Харесай

Дъщерята на Васил Илиев вдига бизнес империя

Ивона - единствената щерка на починалия необут на ВИСВасил Илиев- е почнала мощен аграрни бизнес. Щерката на именития мафиот възнамерявала да вдигне голяма кравеферма край кюстендилско село. Там семейството Илиеви има десетки декари наследствени ниви.

Инвестицията за строителство на самите здания, пазаруване на техника и стотиците говеда може да доближи над 10 млн. лв., изясняват специалисти. Парите надали ще са проблем за Ивона, която е една от директните наследници на голямото благосъстояние на ВИС-2. След убийството на двамата босове имането попада в ръцете на вдовицата наГеорги Илиев.

Мая Илиевавпоследствие трансферира дялове от благосъстоянието и на останалите наследници - сестрата на братята Мариана и дъщерята наВасил Илиев - Ивона. Макар и изобилно богата, Ивона в никакъв случай не e парадирала с парите или името на татко си. Висаджийската наследничка съзнателно заобикаля светлината на прожекторите. Единствената й обществена поява бе преди няколко години, на съревнование по битка в памет на братя Илиеви. На финала тя и вуйна й Мариана връчиха премиите на спечелилите.

ВпоследствиеМариана и Ивонарегистрираха и компания за недвижими парцели ВИГ (Васил и Георги). Като съучастник се причисли и Мая Илиева. Плановете на трите наследнички на ВИС2 за строителство на кооперации и офис здания по този начин и не се реализираха. Оттогава не се е чуло Ивона да има други бизнес проекти. Или най-малко до март тази година, когато става притежател на компания "Агро Солюшънс ", посредством която е планувано да се вдигнат кравефермите.

Като човек, който няма никакъв опит в говедовъдството, Ивона си намира подобаващ сътрудник. В случая това е нейна другарка, чийто брачен партньор е един от най-известните аграрни стопани в Югозападна България, написа "Ретро “./burgas24.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР