Ивон, Ивайло или Иван? Това е най-обсъжданият въпрос покрай Биг

...
Ивон, Ивайло или Иван? Това е най-обсъжданият въпрос покрай Биг
Коментари Харесай

Мъж или жена? Ето я Ивон от Биг Брадър преди 10 години (+СНИМКИ по бански)

Ивон, Ивайло или Иван? Това е най-обсъжданият въпрос около „ Биг Брадър “, като в догадките се включиха и известни лица като Елза Парини и Валентин Кулагин. Двамата се кълнат, че Ивон е транссексуален мъж, сменил си пола преди години.

В интернет феновете също оживено разискват тематиката, само че доказателства, че Ивонне Тихина е била от мъжки пол, към момента няма. Единствено Intrigi.bg попадна на остарели фотоси на русокоската отпреди повече от 10 години и въпреки да е изглеждала много по-различно, през 2014 година Ивон си е била жена.

Дали трансформацията й не стартирала още от 20-годишна, не можем да кажем, само че е реалност, че и на фотосите по бански няма следa от примитивен мъжки сексуален белег.

Силно усещане обаче прави визията й отпреди 10 години, когато чертите й са били много по-мъжествени. Издължено лице, недодялан нос и скули и необятна челюст са единствено част от белезите на мощния пол.

И въпреки всичко, в случай че предположим, че Ивонне в действителност е била мъж, интервенциите, на които се е подложила би трябвало да са в действителност фрапантни: унищожаване на мъжки сексуален орган, вагинопластика, понижаване на адамова ябълка, хормонално лекуване, феминизиране на гласа, силикон в гърдите, понижаване на челюстта, ринопластика. Със сигурност можем да кажем, че Ивон се е подложила на последните три. А дали е родена мъж или жена – вие преценете!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР