Иво Сиромахов започна така шоуто в петък:Днес още един депутат

...
Иво Сиромахов започна така шоуто в петък:Днес още един депутат
Коментари Харесай

Иво Сиромахов: Още 4-ма депутати от ИТН да се отцепят, ще се наложи на работа да дойде Делян Пеевски

Иво Сиромахов стартира по този начин шоуто в петък:

„ Днес още един народен представител напусна Има Такъв Народ, това е икономистът и някогашен сектор в Биг Брадър, Кирил Симеонов.

Той е решил, че желае „ да се бори с мафията ”.

Аз мога да предположа по какъв начин Кирил Симеонов е решил да напусне Има Такъв Народ.  Обадил му се е Кирил Петков и му е споделил: „ Говори Бай Брадър. Кире, имаш 1 минута да напуснеш парламентарната група на Има Такъв Народ ”!

С Кирил Симеонов, отделилите се от Има Такъв Народ стават 6. Всеки който напусне бива обявяван за почтен, честен и самоуверен. Така както върви, до гласуването на вота през идната седмица, може да се окаже, че всички депутати на Има Такъв Народ са свестни! Без Тошко и Балабанов.

В момента ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и Възраждане, имат 125 депутата, които умерено могат да смъкват държавното управление.  За това трябват 121 гласа. Но в аритметиката би трябвало да включим още няколко условия. Например – единият от Движение за права и свободи не върви на работа, това го знаете. Така че още 4-ма депутати от Има Такъв Народ да се отделят, ще се наложи на работа да пристигна и господин Делян Славчев Пеевски, с цел да бута държавното управление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР