Иво Христов обяви, че има всякакви признаци за автокрация на

...
Иво Христов обяви, че има всякакви признаци за автокрация на
Коментари Харесай

Има всички признаци за автокрация на Борисов, категоричен е Иво Христов

Иво Христов разгласи, че има всевъзможни признаци за автокрация на премиера Бойко Борисов. Той даде коментара си в утринния блок на bTV.

``
реклама

" По мотив за изказванието на Борисов, че сме се споглеждали с Корнелия Нинова - смешно е, защото това е вторият епизод от изявление на Бойко Борисов, който разясняваме от началото на предаването. Българската политическа реалност се превърща в един фейлетон, в който Бойко Борисов споделя нещо, а ние го разясняваме ", сподели Христов.

" Не виждам на кое подхождам в думите на Борисов, че в евролистата на Българска социалистическа партия са подредени  " разузнавач - държавна сигурност ". Борисов твърди, че надали не няма хора, които схващат от Европа. Според схващането на Борисов, от Европа схваща оня, който се прегръща с Юнкер, този, който приказва съответния евро диалект и който е задоволително дистанциран от хората, с цел да е неясен за тях. Това е европееца съгласно борисовата визия. Дори последният български дъртак в някое забравено село в Балкана е също толкоз европеец по документи, генезис и просвета, колкото цялата брюкселска администрация ", безапелационен бе журналистът.

Според него има всевъзможни признаци за автокрация на Борисов. " По принцип автокрацията в никакъв случай не е приключен развой, с изключение на когато историците приказват за съответен интервал. Но налице ли са признаците? Аз настоявам, че са налице. Чух Борисов да загатва заплаха от боен прелом. Аз си припомням по какъв начин преди месеци той беше привикал целия общоприет щаб на откриването на Министерски съвет, с цел да разгласи какъв брой пари дава за армията. И до момента в който министрите си бяха седнали, генералите стояха прави и гледаха признателно, каквато беше тяхната роля. Този миманс беше призован поради тази сцена. Същото се разиграва с митрополити от Българската православна черква и рутинно се разиграва с шефове на всевъзможни спортни федерации. Това автокрация ли е или не? Най-малкото е театър на автокраццията. Когато бюджетът се трансформира по волята на премиера в нарушаване на закона за държавния бъджет, когато градеж се стопира по волята на премиера, в случай, че има способени органи. Какво е това? Всичко опира до Борисов. И съм уверен, че самият Борисов си дава сметка, че това е една мъчно работеща скица, защото всеки го търси за всичко. Но това е скица, която той самичък построи ", разяснява Христов.

Той даде и любопитна оценка на обединеието на ГЕБ с по-малки партии от дястното пространство за идните евроизбори: " Борисов премита хамбара на десницата и подписва коалиция с фантомни партии ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
--
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР