Иво Димчев се похвалил с луксозна къща, която се намира

...
Иво Димчев се похвалил с луксозна къща, която се намира
Коментари Харесай

Лъскавото го влече: Иво Димчев с уникален нов дом за почти милион, купи изкуство за 10 бона

Иво Димчев се похвалил с първокласна къща, която се намира в един от тузарските квартали на София и в полите на Витоша. Естравагантният артист се бил нанесъл в новия парцел неотдавна, а разнообразни медии, позоваващи се на неназовани източници, настояват, че жилището коствало съвсем милион. Ставало дума за много първокласна къща на няколко етажа, с необятен двор, а къщата била цялостна с творби на изкуството.

Виж още: Лора Караджова с първа реакция след " Маскираният артист "! Певицата спря и мненията онлайн

Говори се, че къщата се намира в тузарския софийски квартал " Симеоново ", а с обзавеждането се занимавал персонално Иво, който подбирал всичко с месеци. Преди това Димчев живееше в центъра на София в необятен апартамент, който към този момент опразнил, пишат от " Уикенд ".  Апартаментът пък бил 90 квадратни метра чиста повърхност, с две спални и тераса, намиращ се на петия етаж в постройка на централния софийски площад " Славейков ", а в този момент се отдавал чартърен.

Виж още: Нов ден, нова драма: Джулката бори злобарите с алегория, само че единствено утежни ситуацията

Димчев въобще не съжалявал, че е напуснал центъра на София, тъй като в къщата се усеща доста по-свободно и покрай природата. В Instagram той разгласява фотоси и видеа от къщата, в които демонстрира дребна част от творбите на изкуството, които е закупил. Забелязват се картини и пластики, за които звездата брои здрави пари. Забелязахме много провокативна картина на голо тяло, която виси над стълбището. Картината пък е рисувана персонално от притежателя на къщата, излиза наяве от огромната писмен знак " Д ", с която е подписана.

Изпълнителят на " Баница ", " Парцал " и " Водка " показа, че е купил за къщата си и пластика на някогашния министър на културата – Вежди Рашидов. За нея се бил изръсил с цели 10 бона, само че със своя другарка на Иво се пошегува, че щом той има прастиката, тя автоматизирано покачвала цената си на 20 хиляди, лв.. 

Изображение: https://www.instagram.com/ivo_dimchev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР