Иво Димчев е голям талант и това е доказано във

...
Иво Димчев е голям талант и това е доказано във
Коментари Харесай

Ужас! Иво Димчев заразил 76 човека с ХИВ. Певецът си развява з@дниц@та без предпазни средства

Иво Димчев е огромен гений и това е потвърдено във времето. Той е всестранно развита персона. Изявява се като артист, танцьор, хореограф, текстописец и какво ли още не. Това обаче не му дава право да си играе с човешкото здраве.

Както е добре известно, Иво е ХИВ-позитивен от към 15 години. Оказва се обаче, че той е и заплашителен лакомец, на който не му пука за другите.

Димчев е прочут гей и той не го крие. Онова, което крие, обаче е, че е заразил с ХИВ цели 76 индивида. Драмата е огромна, тъй като в множеството случаи става въпрос за млади мъже в разцвета на силите си.

Очевидно артистът не си пада по защитните средства. Като множеството хомосексуалисти, той не обича да употребява кондом, а непосредствено да усеща мъжете в себе си. Заради тези си извратени култове 76 индивида са с влошено здраве, а някои са на прага на гибелта.

Иво Димчев от години живее и работи в чужбина. Именно там хваща ХИВ при един от безразборните си полови актове с мъже.

В последните години обаче Димчев доста постоянно се връща в България, а по време на пандемията съвсем не излезе от София. Тогава са се появили и множеството му „ жертви “.

Развратът на Иво Димчев е напряко за затвор, тъй като той напълно умишлено не употребява нищо по време на секс, в случай че знае, че е серопозитивен. Интересно по какъв начин тези 76 мъже са се съгласили да не употребяват „ гумичка “, откакто Димчев е известен и за него се знае, че е с ХИВ. Все отново може и да не са знаели кой е, не е чак такава звезда, че да го познава безусловно всеки българин.

Егоизмът на Димчев е голям, тъй като за него може да не е огромен проблем да си заплаща лекуването, което е доста скъпо, само че за други може и да е. По принцип ХИВ вирусът не води до гибел, в случай че се одобряват хапчета, с които да се поддържа имунната система на организма. Но когато човек няма пари за скъпото лекуване, той стига до СПИН, а по-късно и до съдбовния край.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР