Иво Аръков здравата се наигра заради високото си самочувствие. Звездата

...
Иво Аръков здравата се наигра заради високото си самочувствие. Звездата
Коментари Харесай

Иво Аръков Си Затрил Кариерата След Брадъра

Иво Аръков хубавичко се наигра поради високото си самочувствие. Звездата от „ Фамилията ” съумя да изчезне от всички телевизионни сериали, кино филми, а самичък реши да си затръшне вратата за театъра. Това му решение му излезе скъпо и прескъпо, а за малко да го извади вечно от специалността.

Когато преди 2 години Иво взе решението да размени кариерата си за присъединяване в риалити формата „ ВИП Брадър ”, мнозина от сътрудниците му се изненадаха. Аръков надалеч не бе притеглен от хонорара за шоуто, както от опцията да се снабди с нова известност и да бъде притеглен за функции от режисьорите.

Най-близките му хора, измежду които и менторът му в Академията Атанас Атанасов го разубеждаваха да подхваща сходна крачка, само че Иво до последно отхвърляше да чуе препоръките им.

Залагайки на славата си около аферата с Мика Стоичкова, той реши да напусне щатното си място в театъра, с цел да има повече независимост. Тя обаче не му донесе нищо повече от напразно циркулиране по кастинги, за които по този начин и не получаваше задължения.

Ако не бе щастлива случайност, вероятно той към този момент напълно щеше да е окъсал за пари. От това състояние обаче го измъкна предлагането на водещата Радост Драганова да й партнира в развлекателното шоу „ Мармалад ”. „ Радост безусловно го измъкна от калта с тази оферта. Иво беше почнал да се отчайва, че кариерата и живота му са тръгнали надолу. Чудеше се какво да прави, когато тя му предложи работата ”, издават близки до хубавеца, написа „Уикенд“.

След като преди 3 години Аръков се раздели с дъщерята на Христо Стоичков Мика животът му стремително потегли надолу. Всичко това накара звездата да изчезне от светските среди, до момента в който не си стъпи на краката и още веднъж да има с какво да се похвали.

Няколко месеца Иво даже избра да се реалокира от София в Пловдив, където се надявал да се поуспокои от всички промени в живота си. В реалност след Мика имал едно-две известни гаджета, които обаче бързо се измъкнали от по-сериозни връзки с него. Никоя не желала да влиза в сериозна обич с артиста, които имал навика много да драматизира.

Предложението на Радост Драганова обаче дава обещание светлина в тунела за Иво, който скоро отново ще се завърне в класациите на най-желаните звездни ергени.

Самото предложение на Драганова също било много занимателно – Иво от дълго време избягвал да гостува в шоуто й, тъй като не желал да се натрапва на вятъра пред аудитория. Тя обаче не серпантина да го кани и да му звъни при подобаващи мотиви.

Последният път обаче непосредствено го попитала дали не желае да размени досегашния й сътрудник Димитър Павлов. Тук към този момент Аръков нямало по какъв начин да се опъва и незабавно стегнал багажа си за София, с цел да организира значимите договаряния за бъдещето си в малкия екран.

„ Не се колебаех въобще. Предаването е занимателно и колоритно. Допада ми, а и аз обичам да се лигавя ”, споделя Иво.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР