Иво Аръков най-после проговори за побоя, който отнесе преди 10

...
Иво Аръков най-после проговори за побоя, който отнесе преди 10
Коментари Харесай

Мария Илиева е поръчала побоя над Иво Аръков?


Иво Аръков най-сетне проговори за побоя, който отнесе преди 10 години. Той беше потрошен с бухалки от незнайни мъже, а случая по този начин и остана неразкрит от полицията. Смяташе се, че поръчката е пристигнала от боса на „ Олинеза ” Александър Найденов, който буен от обстоятелството, че артиста се навърта към тогавашната му половинка Елен Колева. Самият Найденов се е хвалил на няколко места, че е дал 10 бона на бригада, която да „ изпочупи костите на Иво Аръков ”. Днес обаче мачото изненадващо загатва, че подозира, че зад побоя му стои певицата Мария Илиева.

 

„ Моето колело на ориста доста се търкаля. 2014 година е моментът, в който бях отритнат от всички. Имах възприятието, че съм най-ненужният детайл на тази планета. Завист, любовни спорове, неуместни недоразумения ”, споделя артистът. Той бе атакуван и обичай през юли преди 10 години в столичния квартал „ Манастирски ливади ”. Споделя, че през годините е бил заплашван неведнъж.

„ Ако не спра да се занимавам с индивида, с който съм, няма да съм измежду живите. Подавах сигнали, само че ми споделиха, че това е детска игра и полицията отхвърли да се занимава. Намерих комфорт в алкохола и опиати. Бях наслойка, одобрявах, че съм неподобаващ, неприятен артист, че в никакъв случай няма да съумея в живота, затворих се. Стигнах даже и до булимия ”, описа още звездата.

Аръков ошашави и Мон Дьо като изрично съобщи, че непознатите момчета не са го били, с цел да го оберат, тъй като те не са му взели нищо - нито телефона, нито парите, нищо. Било е пердах за заплашване и за да се раздели с Мика Стоичкова, която любеше тогава.

„ Получавах доста закани, в действителност доста, всеки ден . А тези закани бяха свързани с живота ми. Казваха ми, че няма да съм жив, в случай че продължа да бъда с Мика. Знам, макар че нямам доказателства за пред полицията, че това беше някогашната ми другарка, с която имах връзка тъкмо преди Мика. Тя не можа да понесе това, че се изправих в ефир и намерено признах възприятията си към Мика. Злобата и завистта й бяха допълнително, по тази причина сподели държание на характерен умопобъркан ”, описа Аръков, който не назова името на дамата. Според източници на „ Уикенд ” изрично става въпрос за Мария Илиева, с която Иво бе гадже преди щерката на Стоичков. Най-вероятно певицата стои и в дъното на раздялата му с Мика Стоичков, като повода съгласно него била „ луда злоба ”.

„ Жените могат да обичат доста, само че и доста да ненавиждат. Могат да целуват цялото ти тяло, а на другия ден да ти счупят капачките “, безапелационен е Иво Аръков, а признанието му изненада мнозина. Най-малкото тъй като това надали е правилно – обществена загадка в шоусредите е, че Аръков е обичай по команда от боса на „ Олинеза ” Александър Найденов, той даже е бил разпитван от следовател за това. Аръков обаче очевидно счита, че в кървавата кавга е била забъркана Мария Илиева.

Всеизвестен факт, е че преди да стартира връзката си с дъщерята на Христо Стоичков, в интервала 2012-2013 година Аръков беше съкровен сътрудник на Мария Илиева. Отношения, които бързо се изчерпали и завършили. Очевидно обаче не напълно безпрепятствено, тъй като съгласно него някогашната му стои зад съсипването на живота му в този интервал. Точно по това време артистът се захваща и с частен бизнес. Отваря мексикански ресторант със собствен другар, с който по-късно ще се срещнат в съда и той ще му изиска пари. Бизнесът е на загуба, Иво е освен излъган, само че и изцяло опустошен. Запитан за какво се е забъркал в това, Аръков отговори: „ Наивност. Стремежът ми и желанието ми да оказа помощ. Този човек (приятелят, с който отворили ресторант - б.р.) доста изкусно влезе под кожата ми. В един миг той беше на прехрана при мен. Това беше негова концепция - аз ще работя, ти ще печелиш пари. Страхотно! Това е фантазия “, изяснява по какъв начин е бил измамен. Тогава секссимволът от Белослав остава без пари, без работа и с проблематична някогашна половинка, която желае да унищожи връзката му с щерката на Камата.

„ Истината е, че преди да срещна това момиче (Мика - б.р.), аз имах различен призрачен сън в живота си, с който споделяхме своето щастливо всекидневие до един миг, в който това нещо отиде към своя залез. Говоря за име, което не желая да споделям гласно ”, показа артистът, явно визирайки Мария Илиева.

От отмъстителността на певицата преди време се оплака и рапърът Атанас Колев - като той към този момент непосредствено назова името й. „ Стига сте ме питали дали съм спал с Мария Илиева. Омръзна ми от нея. Г-жа Илиева изтри песните ми от мрежата, само че няма да ме събори. Ето ме, още веднъж съм си аз! Лъгаха ме, мамеха ме, схеми ми въртяха, само че няма да ме съборят ”, изригна преди време Наско Колев. Момчето, което проби от шоуто „ Х Фактор ” и се трансформира в неоспорим любим на младежите с откритото си и естествено държание, се отврати от кака си Мария, която го открехна в секса.

„ Започна да ме смъква, когато бях на 16 години, много доверчив и доста хора се възползваха от това ”, признавал е хип-хоп геният. Наско Колев стана известен около присъединяване си в „ Х Фактор ”, където ориста го срещна и с Мара Илиева. Тя го взе под крилото си, стана му продуцент, а след това се оказа, че го употребява и за креватни удоволствия. 36-годишната тогава Мария е първата жена на Наско. Запознати издават, че рапърът се трансформирал в истински звяр в леглото с помощта на певицата. Мария Илиева постоянно и с носталгия признавала, че го е обучила добре за борби на любовния фронт, а в този момент други го употребяват наготово. Наско Колев обаче не съжалявал за края на връзките с кака си. Той се радвал да численост все по-вече и по-атрактивни мацки и да им демонстрира уменията си в леглото. И рапърът, и артистът Иво Аръков се радват, че са се отървали от някогашната си държанка.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР