Ивет Лалова вече се подготвя за новия сезон, а в

...
Ивет Лалова вече се подготвя за новия сезон, а в
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Превенция на диабета чрез здравословно хранене и спорт

Ивет Лалова към този момент се приготвя за новия сезон, а сега тече най-тежкия интервал от тренировките ѝ.

" Почивката свърши от дълго време. В момента съм в цялостна бойна подготовка за зимния сезон и за идната година. Подготовката стартира още през октомври и сега е най-тежкият интервал. Днес е моят почивен ден. В безусловно стоманен режим съм, спартански - единствено тренировки, хранене, спане, отмора, възобновяване. Няма различен метод. Това ми носи голямо благополучие и наслаждение, положителна сила, обич и тъй като ми е кеф! ", сподели с усмивка Лалова, представена от Би Ти Ви.

Въпреки това тя откри време да се включи в акцията за предварителна защита на диабет и да показа обичаните си предписания с почитатели в столицата.

" Ако всички мислим единствено за себе си и гледаме да ни е комфортно и хубаво, считам че светът няма да върви в добра посока. Едни такива мънички жестове, дребна поддръжка, може да промени нечии живот. Вече за трета поредна година съм дипломат на тази акция. За мен е голямо наслаждение и чест да мога да допринеса с нещо и да трансформира ориста на доста хора. През последните години се срещнах с доста заболели от диабет, участвах на техни сбирки в разнообразни градове в България. Виждам и доста хора, които мислят, че на тях не може да им се случи такова нещо, за това е значимо да осведомяваме и да приказваме за тези неща. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР