Ивендър Холифилд продължава с мощните тренировки в и извън залата,

...
Ивендър Холифилд продължава с мощните тренировки в и извън залата,
Коментари Харесай

Холифилд показа още от тренировките за завръщането на ринга

Ивендър Холифилд продължава с мощните тренировки в и отвън залата, готвейки се за своето завръщане на кръга. Легендарният боксьор, който е на 57 години, показва хъс, непримиримост и спортна форма, които не са присъщи за човек на неговата възраст. „ Воина “ показа в обществените мрежи още от подготовката си, която е водена от именитите боксьори от близкото минало – Владимир Кличко и Антонио Тарвър , както и от фитнес гуру-то Антъни Роудс .
„ За да станете по-силни, би трябвало да сте подготвени да изтласкате себе си отвън своите граници “ , написа Холифилд в профила си в Instagram. View this post on Instagram
In order to get stronger you must be willing to push yourself beyond your limits. #TEAMHOLYFIELD

A post shared by Evander Holyfield (@evanderholyfield) on Aug 4, 2020 at 11:30am PDT
Ивендър Холифилд е една от най-големите митове на професионалния бокс. Наскоро единственият боксьор в историята на тежка категория, който става четирикратен международен първенец разгласи своето завръщане на кръга. Само той, досега, е ставал безспорен международен първенец по едно и също време в полутежка и тежка категории .
Преди известно време и Майк Тайсън разкри, че се завръща, с цел да взе участие в показателен дуел. Тези дни стана ясно, че Тайсън ще спори с Рой Джоунс-младши на кръга, а дали няма да забележим и трети конфликт сред „ Динозавъра “ и Холифилд, следва да разберем!

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР