Ивелина Пенчева е икономист по образование и астролог по призвание.

...
Ивелина Пенчева е икономист по образование и астролог по призвание.
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева: Смъртта ни дебне месец преди и след рождения ден!

Ивелина Пенчева е икономист по обучение и астролог по предопределение. Известна е и като Рейки Мастер. Нейната обич са освен Рейки, само че и силите Изис Сейким, Рейки на виолетовия пламък и още други, в които е отдадена. Пенчева разкрива, че съгласно законите на астрологията гибелта постоянно ни издебва към рождената дата, написа " Ретро ".

„ Огромна е статистиката, която потвърждава това. Има и по-лошо – гибелта покрай рождената дата може да бъде освен естествена, а и нелепа, трагична, непредсказуема. Даже в случай че няма директна заплаха, към този ден би трябвало да подходим с внимание и схващане към тънките настройки на загадъчния Космос. В доста случаи покрай рождения ден се промъкват съдбовни събития, които не е елементарно да се преживеят. В хороскопа това е прекосяването на Слънцето през ХІІ и І дом.

Именно тези два дома дефинират мъчно или леко ще преживеете своя рожден ден. Ако там са ситуирани някои от тежките планети като Марс, Сатурн, Уран, Нептун или Плутон, значи вие се отнасяте към категорията хора, които в рамките на тези два месеца – преди и след рождения ден, сте най-уязвими. Руският стихотворец Николай Рубцов умрял трагично на 19.01.1971 година – две седмици откакто отбелязал своята 35-годишнина (удушен е от младата поетеса Людмила Дербина – бел. ред.). Неговият І дом е пренаситен с планети – Луна, Меркурий, Марс, Сатурн и Уран. Това е служило за правилен симптом, че има сигнал за заплаха към рождения му ден. Друг образец е ранната гибел на Франц Кафка, който е роден на 3 юли 1883 година и е умрял на 3 юни 1924 година от скоротечна туберкулоза. В неговия ХІІ дом също има ситуирани няколко планети и е трябвало да чака ударите на ориста в месеца, предхождащ рождения му ден. Българският политик Андрей Луканов, който е роден на 26.09.1938 година, е погубен на 02.10.1996 година

Съществуват голям брой образци за сходна орис. Така се получи дори и с българския астролог Иван Станчев, даже личният ми татко си отиде от този свят на 21-вия ден след рождения си ден “, споделя астроложката. По нейни думи има универсално предписание, с което да знаем по кое време какво ще ни се случи. „ Ако асцендентът е Козирог, Водолей, Риби, Овен, Телец, Близнаци, най-опасен месец е след рождения ден. За знаците Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец – месецът преди този момент. Във всеки случай през този рисков интервал е нужна повече нерешителност. И най-после – не се плашете: на който каквото му е писано, не може да се избяга от ориста “, изяснява Пенчева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР