Ивелина от Ергенът напусна формата, след като Евгени Генчев избра

...
Ивелина от Ергенът напусна формата, след като Евгени Генчев избра
Коментари Харесай

Грозна обида: Ето защо Евгени се дърпаше от целувка с Ивелина, макар тя да му се навираше!

Ивелина от " Ергенът " напусна формата, откакто Евгени Генчев избра да даде последната си роза не на нея, а на сладката и бъбрива Поли. Знаем, че на финала на епизода останаха двете, а Ивелина до последно се надяваше, че розата ще е за нея, тъй като си представяла по какъв начин с пианиста са на персонална среща, по какъв начин се разхождат край морето, гушкат се и се целуват...

Е, не стана по този начин и тя си потегли, като през днешния ден изясни в ефир, че е останала озадачена от неналичието най-малко на целувка от Евгени. " Никога до момента в живота ми не съм чакала от мъж да ме целува, сами са го правили и то по никакъв начин не са и чакали ", смее се Ивелина, само че... Но се оказа, че с Генчев или й е за първи път, или лъже за мераците, с които са я обсипвали.

Всички помним по какъв начин Ивелина по никакъв начин не бе измежду срамежливите моми в предаването и даже първа се натресе на Генчо с горещите си танци първоначално. Тя му се слагаше сама като го прегръщаше, галеше, навираше си прелестите в лицето му, само че уви - той по този начин и не направи нищо.

И тук плъзнаха слуховете, пуснати от други участнички във формата, че самият Евгени е споделил пред човек от екипа на предаването, че му е мъчно да седи и да се пази от нежелани нападения. А особено за Ивелина е подметнал, че не е негов вид и му идва прекомерно грубичка в лицето.

" Не мога да го направя и не целувам дами по сюжет и команда. Ами не ми харесва, не ме притегля, по какъв начин да се целувам с нея?! Не съм публичен ", даже се дразнел на моменти Генчев - както за Ивелина, по този начин и за другите, останали недокоснати от него.

Тагове: Евгени Генчев Ивелина от Ергенът Ергенът пианист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР