Ивелина е интересна личност, по професия е художник, обича да

...
Ивелина е интересна личност, по професия е художник, обича да
Коментари Харесай

„Аз просто съм перфектна“, казва артистичната Ивелина – бургаското лице в „Ергенът“

Ивелина е забавна персона, по специалност е художник, обича да обикаля по света, учила е и е постигнала доста в изкуството, което е най-голямата й обич

" Аз просто съм съвършена. " Така стартира диалогът на Флагман.бг с бургазлийката Ивелина Иванова, която показва дамите от Южното Черноморие в „ Ергенът “.  

Нейната артистичност е безспорна, гениите й – също. Ивелина е забавна персона, по специалност е художник, обича да обикаля по света, учила е и е постигнала доста в изкуството, което е най-голямата й обич. Занимава се още с класическо пеене и дава обещание и в „ Ергенът “ нейното присъединяване да бъде забавно.

Не желае да приказва за присъединяване си в шоуто за необвързани, тъй като няма това право. Споделя единствено, че околните и приятелите са я подкрепили в решението й да влезе в риалити формата.

За нея бургаските художници обаче са безапелационни, че е извънредно надарена и за своите години има доста положителни качества като създател. Ивелина Иванова е взела участие в голям брой изложения, а първата ѝ независима в България е в Бургас през 2021 година В „ Пространства и хоризонти “ демонстрира произведения от интервала 2017 -2021 година. Нейното събитие е почетено от доста ценители на изкуството, а измежду формалните лица е тогавашният регионален шеф на Бургас.

Предстои идната, която ще бъде през лятото, само че към момента не е конкретизирано мястото, открехва малко завесата надарената бургазлийка.

Ивелина споделя още, че към този момент не работи в частното учебно заведение, тъй като развива личен бизнес. „ В учебното заведение преподавах на деца от 1 до 7 клас. Занимавала съм се и с деца със СОП, на които също съм преподавала изобразително изкуство.

В момента обаче развъртвам онлайн изложба, към която има и арт бутик за арт мода / /. Предлагам забавни шалове и аксесоари, ще има и облекла с моето изкуство. Ще забележим дали ще се схване в България, в Испания и Италия са доста публикувани тези бутици “, споделя Ивелина.
 Ивелина във вихъра на креативния процес
В момента тя живее в София и пътува постоянно до Бургас.

Тук е учила в СУ „ Кирил и Методий “ с хуманитарно-естетически профил. Завършва бакалавърска степен по „ Стенопис “ и магистърска по – „ Живопис “ във Великотърновския университет “Св.Св. Кирил и Методий “. Разширява своя взор към изобразителното изкуство и с помощта на следването си и във ‘‘Universidad de Castilla La Mancha‘‘ (Куенка, Испания), “Academia di Belle Arti di Bari ”( Бари, Италия), ‘‘Universidad Complutense de Madrid’‘ ( Мадрид, Испания). Била е член на Асоциацията на испанските художници и скулптори в Мадрид, AEPE. Била е на процедура в Русия, в Государственный педагогический университет

Във втори курс в Куенка имах най-вече произведения от целия випуск и преподавателят ми беше замаян какъв брой доста работа съм свършила за една година, споделя още Ивелина.

А бургазлии ще гледаме „ Ергенът “ и ще стискаме палци за нашето момиче, което сподели едно – забавна персона е, харесва й Евгени и сигурно ще приказва повече от останалите.
 При вода на секси бургазлийката сигурно мъжете припадат или най-малко са получават съществено сърцебиене  Ивелина обича тялото си и постоянно театралничи единствено по долни дрехи пред фотообектива
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР