Ивелина Чоева – новата възлюбена на Сашо Кадиев, е зарязала

...
Ивелина Чоева – новата възлюбена на Сашо Кадиев, е зарязала
Коментари Харесай

Новото гадже на Сашо Кадиев заряза Лондон заради него

Ивелина Чоева – новата изгора на Сашо Кадиев, е зарязала Лондон поради него. Оказва се, че 23-годишната красавица от Хасково се е изявявала като модел в английската столица, само че е решила да жертва кариерата си поради чаровния водещ на „ Преди обед “. Сега артистът интензивно ѝ търси креативен задължения в София, написа Епицентър.

Тя взе участие с него в клипа на песента „ Вирусът обич “, в която Кадиев припява дружно със Светослав и Благовест Аргирови. В текста към парчето става дума за това, че мъжът когато и да е може да бъде настигнат от любовта, защото имунната му система не е в ред, а тъй като той не желае да бъде оздравял, никакви предписания или билки не му оказват помощ - русокоски и брюнетки го морят на пакост.



Идеята за присъединяване на Кадиев е на Аргирови, а група “Акага” също има основна роля. Музиката е на Благовест Аргиров, а текстът на Александър Петров. Проектът е от поредицата “Пеещи артисти” на Игор Марковски. Официалната премиера на клипа е на следващия ден - 14.05. Възможно е точно посредством новия клип Кадиев и изгората му да разгласят връзката си пред публичността.

Ивелина Чоева през миналите дни пусна и някои фотоси от екзотичната екскурзия в Доминиканската република, за която се знае, че е първата сантиментална отмора с Кадиев, само че към този момент нито един от двамата не споделя нищо по въпроса.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР