Ивелина Александрова Дачина е на 26 години. Преди 1 година

...
Ивелина Александрова Дачина е на 26 години. Преди 1 година
Коментари Харесай

За усмивката на Ивето

Ивелина Александрова Дачина е на 26 години. Преди 1 година беше диагностицирана с Болест на Ходжкин 3 етап.

Ивелина мина през 6 курса химиотерапия BEACOPP в България. Направен беше PET скенер, който сподели цялостен метаболитен отговор. Слез 3 месеца назначиха нов скенер, който беше на 05.02.2018 и резултатът сподели градация на заболяването. Оказа се, че не се въздейства от лекуването и с тъга разбирахме, че тестването за Ивето продължава. 

Лъч вяра се появи, когато ни споделиха, че има късмет посредством трансплантация на стволови кафези да стопират болестта.
След няколко съвещания, беше ориентирана към Турция и на 03.04.2018 година ѝ взеха стволови клетки- да ги изследват, дали ще са годни за трансплантация. Резултатите излязоха и ще може да се извърши автоложна трансплантация, която ще коства 60 000 евро и е непостижима за нейното семейство.
Животът е безценнен, само че нейният е оценен на 120 000лв. Това е голяма сума за нея, само че не и за всички нас! Ние можем да върнем хубавичко усмивка и блясъка в очите ѝ!
Знам, че животът е сложен и всеки има финансови неволи, само че аз се обръщам към Вас с цялото си сърце и Ви апелирам за помощ, апелирам Ви да върнем усмивката на Ивето! Да подадем ръка на един живот, да дарим сън на една майка и наслада за всички нас, които я познаваме, а и за тези които ще я познават!

Надеждата сте всички вие приятели- близки, далечни и даже непознати. На всички вас положителни сърца – Благодарим Ви!

До момента сме събрали 10 000 евро, само че остава огромна част от 40 000 евро. Благодарим на всички донори до в този момент и на всички, които ще се включат, с цел да дарим вяра и усмивка на едно младо момиче!
Тъжно е, когато оценят живота ти, само че още по-тъжно е, когато не можеш да си го позволиш!
Може да извършите подаяние ТУК.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР