Ивелин Николов Снимка: фейсбукИвелин Николов, фейсбукЩе ви напиша няколко реда

...
Ивелин Николов Снимка: фейсбукИвелин Николов, фейсбукЩе ви напиша няколко реда
Коментари Харесай

Промяната към по-добро не идва с некадърници

  Ивелин Николов Снимка: фейсбук
Ивелин Николов, фейсбук

Ще ви напиша няколко реда по какъв начин аз виждам новите социологически данни.

Четири години Капиталци вършиха какви ли не гимнастики, с цел да смъкват от власт някогашния си съдружен сътрудник Борисов. Дадоха всичко от себе си, с цел да овладеят медиите. Протестираха един до друг с Възраждане и Българска социалистическа партия. Коленичиха на Радев, който упрекваха, че е съветски сътрудник. Всъщност целуваха ръка на всички американски и съветски ченгета, с цел да им дадат власт. Най-накрая съумяха и взеха властта и медиите. Управляват с отхвърлените от ГЕРБ фрагменти под името Политическа партия плюс постоянно пробутваните неудачници Ристе и ДСбйе. Гушнаха и омразните им „комунисти“ и „чалгари“.

Управляваха една година и унищожиха страната. Толкова си могат. А най-жалкото при тях е, че имаха цели четири години да се приготвят за ръководство. Как да е. ГЕРБ още веднъж са първи. И в случай че не ръководят след предварителни избори, ще е още веднъж плод на извратена коалиция. Като приказваме за извратени неща…

Още през 2020 бях срещу тая перверзия на площада, тъй като знаех какъв ще е резултатът. Още там виждах сбора от алчни тарикати и смотаняци с доста искания. Прогнозирах и резултата, който следим в този момент. А той беше явен, тъй като нямаме нови лица. Старите натегачи са. Нищо повече.

И тогава написах, че изцяло разбирам хората, които желаят да живеят в страна, която не е на дъното в Европейски Съюз. Но смяната към по-добро не идва с некадърниците, изхвърлени от ГЕРБ.

Промяната към по-добро идва с смяната в мисленето.

Вярата в политически месии и лозунги, които искаш да чуеш, води до това.

Най-голямата виновност на ГЕРБ и всички преди тях е, че подцениха образованието. Резултатите са забележими.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР