Ивелин Михайлов от Величие даде интервю пред БНТ по повод

...
Ивелин Михайлов от Величие даде интервю пред БНТ по повод
Коментари Харесай

Ивелин Михайлов си го каза: 100% има депутати от Величие, които имат договорка със старата власт

Ивелин Михайлов от " Величие " даде изявление пред Българска национална телевизия във връзка поста в обществената мрежа Екс, в която прикани да се поддържа проектокабинета на ГЕРБ-СДС. Михайлов твърди, че не е отправял подобен апел, а профилът му е бил хакнат.

„ Това е неистина. Първо хората, които са го споделили в самото начало, най-вероятно са и хората, които са взели участие в нелегално навлизане в непознат профил, който когато някой вземе властта на този профил, той може да си написа каквото желае все едно от мое име.

Моето мнение е противоположно на това, което е написано в този профил. И точно това отнемане на моя профил е следващото доказателство в нечестността, която употребяват хората, стоящи зад това държавно управление и тези, които ги поддържат, с цел да могат да реализират своята цел да имат държавно управление ", сподели още Михайлов.

Допуска обаче, че има депутати от ПГ на " Величие ", които имат сделка със " остарялата власт ".

" 100% има депутати от нашата група, които към този момент имат сделка да кажем със остарялата власт, против която се изправихме ", показва той.

Михайлов добавя, че на следващия ден от " Величие " ще изнесат съответна информация, с цел да стане ясно защо приказва.

" Утре ще дадем и други доказателства, за това, че някой на мен ми споделя, че може да ми реши финансовите проблеми и да ми даде отбрана в случай, че до през вчерашния ден не е имал пари за кафе. Може ли човек, който до през вчерашния ден не е имал пари за кафе да реши финансов проблем на човек, който ръководи 500 милиона активи? ".

Михайлов съзира в случилото се през днешния ден акция против него. Предложи да дебатира с Борисов, Пеевски, Костадинов и Трифонов с чуване.

Идеологът на " Величие " уточни двата метода, по които хората стават подвластни - да бъдат " купени " или да му бъдат показани компромати, с които да бъде държан, и " отново му дават пари ".

" Аз виждам едни хора, които са там, играят цирк, че имало съпротива и имало ръководещи. И това е единствено с една единствена концепция - хората да имат вяра, че все едно има избор ".

Михайлов още веднъж сподели изрично, че няма да поддържат нито един проектокабинет. Това, за което ще наблюдават, е за осъществяването на законите в страната. " Защото в България казусът не са законите и тяхното произвеждане, а следенето, което не се съблюдава ".

Заяви обаче подготвеност да дебатира с Бойко Борисов, Делян Пеевски, Костадин Костадинов и Слави Трифонов.

По думите му " Величие " е най-малката партия в Народното събрание и от тях нищо не зависи.

" Но сме най-удобни да бъдем смазани при едни възможни последващи избори, да нямаме опция да имаме някакво придвижване нагоре ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР