Ивелин Михайлов не присъстваше в предишния парламент физически. Партията му

...
Ивелин Михайлов не присъстваше в предишния парламент физически. Партията му
Коментари Харесай

Станислав Балабанов : Ако имахме работещи институции, Ивелин Михайлов вече трябваше да бъде задържан

" Ивелин Михайлов не присъстваше в предходния парламент физически. Партията му се разпадна на петия ден, а последният отчет на ДАНС сподели много смущаващи неща за съответния човек. "

Това съобщи в предаването " Тази заран " претендентът за народен представител от " ИТН " Станислав Балабанов.

" Данните в отчета на ДАНС са смразяващи, в действителност. Ако имахме работещи институции, Ивелин Михайлов към този момент трябваше да бъде арестуван ", добави той.

По думите му " ИТН " ще бъде извънредно мощно показана в 51-я парламент.

" Няма по какъв начин такива субекти да заемат мястото на партия, която в последните години потвърди капацитета си. В последна сметка това, което се случва в последно време и социологията, която излиза, демонстрира, че " ИТН " ще бъде незаобиколим фактор ", съобщи Балабанов.

" Хората ще отсъдят, само че аз имам вътрешното чувство, че " ИТН " ще носи голямата отговорност за това какво следва в страната ", сподели още Балабанов.

" Очакваме да водим естествени диалози, които касаят най-сетне да се седне и да се работи по цели. Ние това поставихме с третия мандат в 50-ия парламент. Всъщност успяхме, макар разпада в политическите партии, да ги съберем на една маса. Успяхме да забележим, че техните специалисти се съгласиха с всички цели, които представихме, обаче техните началници ги бяха изпратили да откажат ", сподели той.

" Бойко Борисов изпитва боязън от едно ново начало, което го връща в страшното му минало. Страхът витае в ГЕРБ, тъй като има доста клюки, които са смущаващи. Има боязън от взаимозависимост. Нямаше причина да отхвърлят поддръжка с третия мандат ", съобщи Станислав Балабанов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР