Ивайло Захариев се готви да вдига сватба без пари, научи

...
Ивайло Захариев се готви да вдига сватба без пари, научи
Коментари Харесай

Ивайло Захариев вдига „тънка“ сватба - булката с рокля под наем, ресторанта на аванта и още…

Ивайло Захариев се готви да подвига женитба без пари, научи „ Уикенд ”. Както е съвременно измежду родните звезди, артистът и неговата възлюбена Станислава са уредили съвсем всичко в най-щастливия им ден да бъде на облага. В същото време – да е на висота като за звезди.

Големият ден, в който Ивайло и Станислава ще си кажат „ Да! ”, се пази в загадка, само че съгласно източници на „ Уикенд ” ще е тази седмица. От в този момент се знае, че някои от най-важните пера в бюджета на събитието са записани в рубрика „ Безплатно ”. На първо място това са булчинската рокля и костюмите, в които ще бъдат облечени младоженецът и шаферите. Ролите на последните ще се извършват от децата на двойката, които са общо три, все от предходните бракове на младоженците – двамата синове на Ивайло и дъщеричката на Станислава. Актьорът към този момент разкри, че и той, и наследниците му ще носят папионки. Булката, както повелява традицията, пази роклята си в загадка до настъпването на деня, в който ще се появи в нея пред своя фаворит. Н ай-вероятно рокличката на щерка й ще е смален вид на нейната лична , защото Станислава от много време демонстрира откровена податливост да се облича в облекла, сходни на тези на детето си.

По-важно е обаче, че дизайнерът, от който са взети всички изброени тоалети, е един от най-скъпите в България. Става въпрос за шивач от Асеновград, който в последните години всеобщо облича родните миски, манекенки, плеймейтки и кандидатки за световна популярност. Цените, на които продава, могат да се конкурират с тези в Англия. Само че Станислава и Ивайло най-вероятно няма да дадат и стотинка, с цел да се облекат в негови творби, тъй като още от първото си стъпване в бутика му не стопират да го популяризират от страниците си в обществените мрежи. Хората, които заплащат за сходни неща, рядко го вършат. Бъдещата младоженка, която е от Асеновград, също като дизайнера, евентуално го познава от дълго време и е съумяла да го убеди, че за него не е разход, а инвестиране да им даде облекла гратис . Нищо чудно да са единствено назаем, само че по този начин или другояче ще свършат работа за сватбата.
Самата Станислава не може да се похвали с кой знае какъв брой почитатели в обществените мрежи, само че младоженецът има цели 45 000, което го прави съвсем равносилен по Интернет известност на сътрудника му Владо Карамазов. Така че всевъзможни компании постоянно го употребяват като рекламно лице, предоставяйки му артикули и услуги без пари, като в това време му заплащат, с цел да демонстрира по какъв начин ги употребява. Едва ли ще е изненада, в случай че облеклото на влюбените е една от тези артикули.

Другото, за което съвсем с цялостна сигурност може да се каже, че ще е без пари, е сватбената снимка. Станислава от години работи с фотографката Калина Серафимова, която е нейна близка другарка. Двете вършат „ Бебеносещ календар ”, около който русокоската преди време се срещна с артиста. В същото време най-хубавият другар на Ивайло е сватбеният фотограф Иво Орешков, който даже му беше кум предишния път, когато се ожени. Едва ли някой от двамата ще вземе пари, с цел да снима. Много по-вероятно е сесията да мине като брачен подарък.

Какво ще стане с ресторанта? В профилите на влюбената двойка напряко извират фотоси от разнообразни заведения за хранене, които те популяризират. Няма да е изненада, в случай че някой от тях даде терен за празненството след венчавката. В подмяна на услугите след това в интернет най-вероятно ще завалят фотоси от ресторанта, съпроводени от благодарности за прелестното обслужване.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР