Ивайло Захариев разочарова всички хора, които му симпатизираха. Той стана

...
Ивайло Захариев разочарова всички хора, които му симпатизираха. Той стана
Коментари Харесай

Алчността на Ивайло Захариев го съсипа! Актьорът вече е посмешището на гилдията

Ивайло Захариев разочарова всички хора, които му симпатизираха. Той стана за смях с алчността си, когато реши да съди Българска национална телевизия за 50 000 лева, а в последна сметка получи единствено 2500 лева

В резултат сега Иво стои незает и никой не го предложения за шестия сезон на „ Под прикритие “. Криминалната поредност се завръща след години пауза, само че Захариев няма да бъде част от нея.

Разбира се, ненапълно това е разумно, защото героят на Ивайло умря. Джаро обаче също умря в пети сезон, само че Михаил Билалов ще взе участие в новия сезон, като ще се споделя за предшестващи сегашното събития.

Припомняме, че Иво Захариев протестираше, че Българска национална телевизия не му заплаща нищо за всяко лъчение на сериала, защото той беше още един неведнъж по другите канали на телевизията-майка. Той твърдеше, че по контракт би трябвало да получава големи суми от тези повторения, а в действителност истината се оказа друга. Съдът го унизи с 2 бона и половина общо, което го стъписа.

Към днешна дата 39-годишният артист би трябвало да съжалява за абсурда, който провокира. Освен че не бе поканен за новия сезон, от който щеше да си изпълни гушата с пари, Иво си затвори вечно вратата към Българска национална телевизия, а в бъдеще може да му се наложи да моли на вратата й, тъй като по принцип не е от най-талантливите в гилдията и не е покрит от оферти.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: ивайло захариев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР