Ивайло Захариев предизвика масово вълнение, след като клекна и предложи

...
Ивайло Захариев предизвика масово вълнение, след като клекна и предложи
Коментари Харесай

Ивайло Захариев изненада всички като предложи брак на новата си любов по време на представление

 Ивайло Захариев провокира всеобщо неспокойствие, откакто клекна и предложи брак на новата си обич Станислава. За да е вълнението цялостно обаче, артистът избра да го направи не къде да е, а от сцената, след края на представлението " Поручик Бенц " в Пчеларево.

Чаровният актьор, който лети на крилете на любовта от известно време насам, показа красивия миг с сътрудниците си Йоана Буковска и Любомир Ковачев, погледите на публиката.

Оказва се, че Захариев е обмислял по какъв начин тъкмо да предложи на приятелката си от няколко дни насам, само че е избрал точно добруджанското село, с цел да придвижи цялата страст от сцената непосредствено в душата на изгората си. Колежката му Йоана Буковска била наясно с проекта и най-после поканила на сцената момичето, което се грижи за дрешника на трупата - Станислава Славчева. Щом се качила на сцената, Ивайло Захариев застанал на колене и я попитал: " Стаси, ще се омъжиш ли за мен? ", написа добруджа.бг.

И за двамата това ще бъде втори брак. Ивайло Захариев има две момчета от предходната си връзка, а Станислава - едно момиче, които към този момент са другари и споделят дружно фамилните почивки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР