Ивайло Петев говори относно интересните моменти в своята треньорска кариера

...
Ивайло Петев говори относно интересните моменти в своята треньорска кариера
Коментари Харесай

Петев: Не е важно колко титли и трофеи имам, Лудогорец беше в труден момент

Ивайло Петев приказва по отношение на забавните моменти в своята треньорска кариера и сегашният му престой в Лудогорец. Ето какво показа експерта в изявление пред сътрудниците от " Блиц ":

" Лудогорец беше в сложен миг, само че благодарение на всички в клуба съумяхме да стабилизираме тима и да спечелим шампионската купа. Може би това е най-трудната купа за Лудогорец, само че може би и най-сладката.
 Трансфер на Десподов в Блекбърн зависи от вратар
Трансфер на Десподов в Блекбърн зависи от вратар

Друга договорка бави прекосяването му в тима

Когато се сменя треньор, очевидно има някакъв проблем. Най-големият плюс е, че съм попадал в такива обстановки четири-пет пъти досега. С помощта на всеки в клуба и най-много играчите, тъй като те са настоящите лица, съумяхме да спечелим Купата на България и шампионската купа. Играчите не веднъж съм ги похвалил. Да, беше извънредно мъчно, в някои мачове не бяхме чак толкоз безапелационни, само че резултатите бяха най-важни

Футболът в Косово се развива последните 10 години, Балкани не е за подценяване. Миналата година играха в групите на Лигата на конференциите. Важно е ние какво ще създадем и по какъв метод ще играем. Задължително е да преодолеем Балкани. Сигурно няма да е елементарно, наясно сме с това. Най-важното е да се подготвим. Когато сме подготвени, можем да победим всеки тим.

Бях сигурен, че още веднъж ще работя в Лудогорец, най-логично е. Имам сътрудници, които са се прибирали в един клуб по четири-пет пъти. Благодарих на притежателите Кирил и Георги Домусчиеви за доверието, което ми дадоха. Най-важното беше да се изкара тима от обстановката, в която беше попаднал. Първата крачка я направихме, в този момент и втората, която ще е още по-трудна. Човек, когато има цели и има вяра в това, което прави, и работи в тази тенденция, рано или късно това ще се случи. Целта се преследва до дъно с всички сили.

Не е значимо какъв брой трофеи и титли имам. Научен съм на едно нещо - не се живее с това, което си направил преди, през днешния ден е нов ден, на следващия ден различен и би трябвало да се концертираме в днешния и утрешния. Не съм подобен човек, че да броя. Да, остава във визитката и статистиката, само че до такава степен ".
 Израелска бригада за мача Балкани - Лудогорец
Израелска бригада за мача Балкани - Лудогорец

Ето кои ще са рефери
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР