Ивайло Петев бе върнат начело на Лудогорец, за да спаси

...
Ивайло Петев бе върнат начело на Лудогорец, за да спаси
Коментари Харесай

Ивайло Петев за титлата: Трудни два месеца, работихме по 24 часа

Ивайло Петев бе върнат отпред на " Лудогорец ", с цел да избави сезона на мястото на уволнения Анте Шимунджа, близо 10 години, откакто бе изпъден. 

Ходът бе оневинен - " орлите " станаха носители на Купата и първенци, като това е третата купа на експерта с " орлите ". Днес отборът му победи " Черно море " с 1:0 в последния кръг на Първа лига и резервира нежния задатък от 1 точка пред ЦСКА-София.

" Решаващото бе да вкараме гол, постоянно един гол разделя мача, съобщи Петев пред " Диема спорт ". - За нас беше значимо да отбележим, имахме три-четири обстановки през първото полувреме, не съумяхме да ги осъществяваме. Реализирахме от статично състояние, само че аз мисля, че изцяло справедливо извоювана 12-та шампионска купа. "

" Поздравявам безусловно всички, както във футболния клуб, по този начин и употребявам опцията да благодаря на нашите притежатели Кирил и Георги Домусчиеви за доверието, което ми дадоха. И за мен беше значимо по най-хубавия метод да се потвърдя. Не бих споделил, че гол от статично състояние е непокътнатата ми марка да станем първенци. Корнер или статично състояние са част от играта ", добави той.

" Резултатите сами приказват по себе си какво съм трансформирал. Изключително сложни два месеца, 24 часа работехме както аз, по този начин и всички чиновници в клуба. Най-важното нещо беше психическата резистентност на играчите. Но за мен беше значимо, че от първата подготовка до през вчерашния ден в очите им виждах, че те желаят. Когато човек желае - рано или късно съумява.

Казал съм им невъзнаграден труд няма, ние би трябвало да се трудим по най-хубавия метод и може би в някои обстановки Господ ни оказва помощ “, приключи роденият в Ловеч експерт.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР