Ивайло Недев е и победител в конкурса Мистър България през

...
Ивайло Недев е и победител в конкурса Мистър България през
Коментари Харесай

Русенец, дубльор на Долф Лундгрен, участва в Стани богат

Ивайло Недев е и победител в състезанието " Мистър България " през 2011 година

Русенец, дубльор на Долф Лундгрен, взе участие в " Стани богат " през вчерашния ден. Ивайло Недев е и победител в състезанието „ МистърБългария “ през 2011 година

Симпатичният млад мъж се е снимал както в наши, по този начин и в холивудски продукции. След това внезапно е завил към жандармерията и през днешния ден мечтае да стане полицейски контрольор.

„ Съвсем инцидентно завоювах състезанието „ МистърБългария...С другари ходихме на дискотека и имаше плакат, в който пишеше, че има конкурс. Записах се. Конкурсът беше „ МистърРусе “. Съвсем на подбив. После представях родния ми град на „ МистърБългария “ и там ги победихме... След като завоювах състезанието „ МистърБългария “, бях потърсен от много продуцентски къщи. И към този момент ми предложиха присъединяване в интернационалните филми. И бях дубльор на холивудската звезда Долф Лундгрен. Това беше във компания „ Непобедимите 3″. Там снимах безусловно всичко когато него не го даваха в лице. Абсолютно всички фотоси “, описа участникът.

Ивайло си потегли с 500 лв. от присъединяване си в „ Стани богат “. Той стигна до въпрос за 2000 лв., които заключи като втора сигурна сума, само че не съумя да отговори вярно и отпадна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР