Ивайло Мирчев от ПП-ДБ да предложи Делян Пеевски за шеф

...
Ивайло Мирчев от ПП-ДБ да предложи Делян Пеевски за шеф
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Давайте – Делян Пеевски шеф на ДАНС

Ивайло Мирчев от ПП-ДБ да предложи Делян Пеевски за началник на ДАНС – това прикани Цончо Ганев от „ Възраждане “. Това стана по време на разискванията дали Пеевски да бъде включен в комисията по конституционни въпроси.

„ Заради историческата истина по този начин, както Мая Манолова от групата на Българска социалистическа партия, стана и номинира Делян Пеевски за началник на ДАНС, в този момент би трябвало някой от Демократична България. Аз още веднъж приканвам господин Мирчев да стане и да номинира Делян Пеевски за началник на ДАНС, напълно естествено е “, сподели Ганев. Той упрекна ПП-ДБ, че са подвели гласоподавателите си, предава „ 24 часа “.

„ Ходихте в стаята на Движение за права и свободи, намерено, нищо скрито нямаше. Искахте тяхната поддръжка и я получихте. Вчера напълно намерено знаковите лица на Движение за права и свободи ви я дадоха. Затова напълно естествено е през днешния ден да платите първата цена. Тепърва ще имате да плащате това, на което се съгласихте през вчерашния ден “, добави още той и дефинира новата коалиция като „ срамна “.

Етикети: Цончо Ганев
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР