Ивайло Мирчев от ДБ за пореден път се опитва да

...
Ивайло Мирчев от ДБ за пореден път се опитва да
Коментари Харесай

Мирчев за пореден път се опитва да прехвърли неуспехите на собствените си кметове към ГЕРБ

Ивайло Мирчев от Демократична България за следващ път се пробва да трансферира неуспехите на личните си кметове към ГЕРБ. Този път става дума за строителство на детски градини, чието закъснение се дължи точно на кметове от „ Демократична България ”

„ Тъй като Фандъкова се провали със градежа на детските градини, в действителност ГЕРБ повече от 17 години претърпява цялостен неуспех с детските градини в София. Коалицията обмисляме тези 16 детски градини, които сега са в застой да се финансират през държавния бюджет ”. Това съобщи Ивайло Мирчев от Демократична България след срещата на обединението за актуализацията на бюджета.

Забавянето на строителството на детски градини се следи в два столични региона, които са под ръководството на партията на Христо Иванов.

„ В столичните региони „ Лозенец “ и „ Красно село “ има закъснение на строителството на детски градини, предизвести  кметът Йорданка Фандъкова още миналата  година. „ Затова съм оповестила и че идващите обекти там ще се строят от Столичната община. Иначе разгадавам за всички останали на районните кметове “, добави тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР