Ивайло Мирчев, народен представител от ПП-ДБ, Facebook. Заглавието е на

...
Ивайло Мирчев, народен представител от ПП-ДБ, Facebook. Заглавието е на
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Гениалната стратегия на руския диктатор заздрави и...

Ивайло Мирчев, депутат от ПП-ДБ, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Путин не бе удовлетворен, че НАТО наближава границите му. Нападна Украйна. В резултат консолидира самото НАТО и го разшири. Добави Финландия и Швеция, които от години поддържаха неутралитет. Балтийско море към този момент се трансформира в море от натовски страни.

Гениалната тактика на съветския деспот заздрави източния фланг на НАТО и даде старт на превъоръжаване на страните от алианса. В Източна Европа се разполагат военни елементи на съдружниците, с цел да попречат на Путин да нахлуе и в друга страна.

Пряк резултат от нашествието на Кремъл е срутване на мита за съветския природен газ - Европа към този момент съвсем не употребява подобен. Всички страни ограничиха оптимално съветското въздействие в енергетиката си. В България за 2 година успяхме да спрем зависимостта на енергийния бранш от Русия и остана единствено рафинерията в Бургас, само че скоро и това ще завърши.

Путин съумя да настрои всички рационални хора против себе си с военните закононарушения на съветската войска в Украйна - изнасилени и убити дами и деца, хиляди разстреляни жители до момента в който " денацифицира " Украйна.

Имаме още работа - тотално уединяване на Русия от енергетиката ни, заледяване на всички активи на глобени съветски лица в България. Спешно модернизиране на българската войска и разполагане на съюзнически подкрепления в България, с цел да подсигуряваме сигурността на страната против евентуална съветска офанзива.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР