Ивайло Константинов – Юнион Ивкони“ и Груп плюс“, отговаря на

...
Ивайло Константинов – Юнион Ивкони“ и Груп плюс“, отговаря на
Коментари Харесай

Ивайло Константинов: Министър Събев ВКП разследва – 230 са на “Юнион Ивкони“ и “Груп плюс” от 2800 разписания от републиканската транспортна схема!

Ивайло Константинов – „ Юнион Ивкони “ и „ Груп плюс “, дава отговор на въпроси на Илиана Беновска по време на митинг на превозвачите против транспортния министър Николай Събев от 30-ти май 2022 година, излъчен непосредствено в пита-Радио К2, във и по Радио К2 на 93.9MHz.

Илиана Беновска: Г-н Константинов, Вие до неотдавна бяхте обвързван с компаниите „ Юнион Ивкони “ и „ Груп плюс “, които сега Вие афиширахте, че са подложени на инспекции от страна на Национална агенция за приходите, на подразделенията на Министерството на превоза и още на кого? Разкажете защо става дума?

Ивайло Константинов: Аз няма да кажа нищо нов, тъй като ние оповестихме и пред медиите, и пред целия отрасъл какво в действителност се случва. Това да има инспекции, да има по някакъв метод надзор е напълно обикновено. Лошо е, когато контролът излиза от нормативната граница, когато е преднамерен, целеустремен и когато този надзор стартира да граници с репресии!

Илиана Беновска: Може ли да кажете обстоятелства, които излизат отвън рамките на естествените инспекции?

Ивайло Константинов: Доколкото ми е известно през днешния ден компаниите сезираха ВКП!

Илиана Беновска: „ Юнион Ивкони “ и „ Груп плюс “ ли?

Ивайло Константинов: Да, за всички незаконни дейности от страна на министър Събев. В самия сигнал, който е оповестен и до медиите, който видях и аз, доста в детайли е разказано какви са нарушаванията на министър Събев. А той не ги отхвърля. Очевидно индивидът не прави разлика сред разпореждания за репресии и някакви такива виртуални обвинявания от рода на пазарни дялове или каквото и да било! Поне да си направеше труда да разбере, че пазарен дял значи дял на компания или сдружение в превоза на пасажери. В България има 2800 написания от републиканска транспортна скица! Повтарям 2800! И това е обществена информация, тя се държи от неговата Автомобилна администрация. Беше обикновено да ревизира какъв брой са. Фирмите „ Юнион Ивкони “ и „ Груп плюс “ имат 230 от тези общо 2800 написания. Това се пада пазарен дял 8% ли се пада, не знам какъв брой е! Освен това има 12 000 написания, налични и одобрени написания на регионални и общински транспортни схеми. Тези две компании доколкото знам имат не повече от 60 такива написания, което е пазарен дял нула цяло и нещо %! Да оповестява някакви инспекция по отношение на това, че се проверявал пазарен дял е смешно! И на децата в първи клас ще им стане ясно, че се търсят мотиви. Но щом прибягнахме до Жоро Боеца да е сигнализатора, ясна е работата до каква степен я докарахме!

Илиана Беновска: Добре, господин Константинов, аз и преди Ви питах, и в този момент ще Ви запитвам, за какво на този тънък човек не му обясните проблемите в превоза? Той е министър единствено от 6 месеца! Даже няма и 6!

Ивайло Константинов: Ние напълно доброжелателно неведнъж се опитахме да да го създадем! Ако би трябвало ще го създадем онлайн. Можем да го създадем и в този момент. То би трябвало и някой да те чуе. Диалогът не значи едната страна да приказва! Диалогът допуска двама участника. Така че, когато разговаряш с някой, който е умишлен, отново не може да се получи разговор. Особено пък, в случай че няма и подобен, който е злоумишлен, да седне на разговор.

Вижте, ние сме пределно ясни! Няма една точка от нашите претенции, която да не можем да разбираем. Затова имаме поддръжка на 80% от популацията. Всички анкети досега демонстрираха извънредно необятна поддръжка за настояванията на сектора! И то тази поддръжка не е тъй като браншът желае нещо за себе си! Тя е, тъй като браншът желае да бъдат основани такива стопански условия, тъй че действително да влияят върху инфлацията в положителен проект.

Илиана Беновска: Вие протестирате тук под прозорците на министър Събев сега! Разбрах, че ще протестирате всеки работен ден! Докога?

Ивайло Константинов: Така ще е до оставката на министър Събев!

Илиана Беновска: Благодаря към този момент, ще се забележим отново!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР